Provtryck

Provtryck

Beställer du provtryck, så får du ett digitalt provtryck av innehållet och omslaget på det beställda pappret som inte är bundet/limmat. Provet vill oftast inte tryckas på den slutliga tryckmaskinen, men är ett simulerat provtryck som kommer i närheten av det slutliga resultatet. Var uppmärksam på att det därför kan avvika lite mellan provtryck och den slutliga upplagan.

Provbok (bara mjukpärm)
Att få tryckt en provbok betyder att vi DIGITALTRYCKER en bok med omslag, limning, seglaminat och som skärs till det beställda formatet. Vi sätter ett klistermärke på provboken, så att man tydligt kan se att det är en provbok. Precis som vid ett provtryck så kan man inte räkta med att färgerna till 100 % matchar den slutliga upplagan, då detta är ett simulerat tryck. Önskas ett noggrant tryckprov i förhållande till maskin/färger så kontakta oss, så undersöker vi om det är möjligt i förhållande till dina specifikationer.
OBS Provbok som inbunden bok är inte möjligt. Om det beställs, så vill provboken produceras som mjukpärm.

Provtryck av omslag (IRIS-tryck / Cromalin)
Provtryck som återger offsetkvalitet så mycket som möjligt – detta trycks inte på upplagspappret.
OBSEndast relevant vid traditionell offsetproduktion.

Leveranstid
Provtryck + ca. 3 vardagar till standard produktionstid.
Provbok + ca. 4 vardagar till standard produktionstid.

Priser
Provtryck: 200 kr
Provbok: 650 kr.
Omslag (Cromalin): 200 kr.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.