Provtryck

Beställer du provtryck, så får du ett digitalt provtryck av innehållet och omslaget på det beställda pappret som inte är bundet/limmat. Provet blir oftast inte tillverkat på den slutliga tryckmaskinen. Var uppmärksam på, att det därför kommer att vara en liten avvikelse från provtryck till det slutliga produktionen i digital- eller offsettryck. OBS: Vid inkjettryck kommer det vara en större avvikelse, därav att det här endast kommer att vara tal om ett korrekturprint.

Provbok (bara mjukband)
Att få tryckt en provbok betyder att vi DIGITALTRYCKER en bok med omslag, limning, seglaminat och som skärs till det beställda formatet. Vi sätter ett klistermärke på provboken, så att man tydligt kan se att det är en provbok.
Liksom vid provtryck kan du i digital- och offsettryck inte räkna 100% med färgerna i boken matchar den slutliga produktionen. Önskas exakt tryckprov i följe. maskin/färger, så kontakta oss, och så kan vi undersöka, om det är möjligt utifrån dina specifikationer.

OBS: Vid inkjettryck kommer det att vara en större avvikelse, därav att det här endast kommer att vara tal om en korrekturprint av en provbok.

Provtryck av omslag (IRIS-tryck / Cromalin)
Provtryck som återger offsetkvalitet så mycket som möjligt – detta trycks inte på upplagspappret.
OBSEndast relevant vid traditionell offsetproduktion.

Leveranstid
Provtryck + ca. 3 vardagar till standard produktionstid.
Provbok + ca. 4 vardagar till standard produktionstid.

Priser
Provtryck: 200 kr.
Provbok: 650 kr.
Omslag (Cromalin): 200 kr.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.