Ni typer

Akryl
Våran 4 mm klara akryl, också känd som plexiglas, är en perfekt lösning till dig, som är på jakt efter exklusiva skyltar. Akryl är transparent som glas, men mycket lättare.

Med tryck på akryl trycks det på baksidan. Det ger en djupgivande effekt, så ditt motiv framhävs på bästa möjliga. Vi rekommenderar tryck med vit under dina tryckfärger, då tryckfärgerna annars kommer verka genomsynliga.

Alusandwich
Oavsett om du ska använda din skylt utomhus eller inomhus är vår rekommendation att du väljer våra skivor av "alu-sandwich".

Våra populära skivor av alu-sandwich är 3 mm. tjocka och sammansatta av tunn aluminiumplåt längst upp och längst ner, med en hård kärna av plast i mitten. Skivorna är vit-lackerade på båda sidorna och har en matt/satinliknande yta. Vi använder märket "Ibond".

Plywood
Det klassiska ”råa” trämaterial, som är sammansatt av tre fanér lager.

Tryck på plywood är ett rustikt ”street-look” produkt – som lämpar sig till uppskruvning på pallar, en vägg eller liknande. Då plywood fanéer är en rå naturprodukt, ska det tas i beaktning för materialet. Varje skiva är således också unik.

PVC
Vi erbjuder PVC-skivor i tre tjocklekar: 3 mm, 5 mm och 10 mm. Till format som är över 80 cm på någon led rekommenderar vi 10 mm tjocklek för ökad hållbarhet.

Kanalplastskyltar
4 mm kanalplastskyltar är ett utmärkt medium för reklamskyltar och kan enkelt monteras på vägg, användas som hängande skyltar i butik eller monteras på lyktstolpar.

Z-Board
Z-Board är ett pappersbaserat kompositmaterial i tjockleken 10 mm.

Stadur (PVC-fri)
Stadur är en 100 % PVC-fri lättviktsskumskiva som kan användas som ett alternativ till vanliga PVC-skyltar. Skivorna kan böjas lätt utan att gå sönder och är därför lämpliga som skyltar.

Direkte tryck
Observera, att vi trycker direkt på plattorna för att uppnå det bästa resultat.

Akryl

Akryl

Alusandwich

Alusandwich

Krydsfiner

Plywood

PVC

PVC

Kanalplastskyltar

Kanalplastskyltar

Z-Board

Z-Board

Stadur

Stadur