Faktura/leverans till utlandet

Vi fakturerar och levererar gärna till utlandet.

Faktura
Om vi ska anlita andra transportbolag än Postnord ligger det på kundens ansvar att vi får den information som vi behöver för att kunna fakturera utan moms. Vi fakturerar gärna till utlandet, men det tillkommer en avgift på 200 kr på grund av extra administration. Kom ihåg att ange momsnummer (VAT no.) när du lägger beställningen om fakturan ska vara utan moms. Tänk även på att vi inte betalar bankens avgifter vid betalning. Din överföring ska därför täcka fakturabelopp och aktuella avgifter. Är du osäker på något hjälper vi dig gärna. Skicka ett meddelande till bogholderi@lasertryck.se eller ring oss på +45 87 303 403.

Leverans
Vi kan skicka dina trycksaker till alla EU-länder, Norge, Island, Grönland och Färöarna. Då tillämpar vi Postnords avgifter. Om du väljer att själv ordna med frakten till ett annat EU-land är det ditt ansvar att tillhandahålla den dokumentation som vi behöver för att kunna fakturera utan moms. Leverans till länder utanför EU (utöver Norge, Island, Grönland och Färöarna) regleras på erbjudande från speditören till dig.

Om du ska skicka dina trycksaker utanför EU, kan du kontakta ett fraktbolag och bestämma med dem att de ska hämta trycksakerna här hos oss. Tyvärr kan vi inte fakturera utan moms på trycksaker som skickas till länder utanför EU, förutom Norge, Island, Grönland och Färöarna.