I2IWEB - LaserTryck.se AB

BESTÄLL DIN HEMSIDA HOS I2I WEB

- fast lågt pris: 13 200 SEK.

Varför I2I Web?
Hos I2I får du en professionellt designad hemsida till fast lågt pris, endast 13.200 SEK.

Din verksamhet förtjänar att presenteras med en professionell hemsida. En hemsida som utvecklas efter dina egna önskningar och behov, och som inte är en så kallad ”mall-hemsida"..

Fast pris
Priset är fast, därför allt omslag är tagit bort. Det finns inga dolda avgifter eller abonnement/avbetalningslösningar. Webbplatsen utvecklas för dig och är din egendom.


Hemsidor – bara hemsidor
För beloppet får du en mobilvänlig hemsida anpassad efter dina önskemål.

Fråga Linda
Har du frågor, så tveka inte.

Linda Pettersson
Tel. +46 085 511 89 54
lpe@lasertryck.se
Varför är LaserTryck.se medägare till I2I Web?
Hos LaserTryck.se tycker vi att det saknades ett ”LaserTryck.se” vad gäller hemsidor.

Här kan du läsa pressmeddelandet som utarbetades samtidigt som investeringen i I2I Web gjordes:


LASERTRYCK.SE GÅR IN PÅ HEMSIDESMARKNADEN


Ett nytt partnerskap för Danmarks största tryckeri skapar en helt ny nätplattform för entreprenörer och företag. Målet är att rensa upp i den ogenomträngliga djungeln av abonnemangslösningar och ge kunderna ett sunt alternativ. I2I Web är namnet på LaserTryk.se:s nya satsning på hemsidesområdet. Tillsammans med Michael Madsen, på reklambyrån Outsource dk, vill Esben Mols Kabell och Anders Grønborg skapa en gedigen lösning för entreprenörer och företag som har behov av en liten sida eller nätbutik som snabbt kan sprida deras budskap.

- Vi vill hjälpa både nystartade och existerande verksamheter att komma igång med en överskådlig lösning. Vi har ju alla startat som små företag och vet att marknaden med sina många abonnemangslösningar är svår att få överblick över. Där vill vi gärna rensa upp. Som entreprenör vill vi gärna hjälpa andra entreprenörer, därför heter vi I2I Web, säger Esben Mols Kabell.

Just de komplicerade abonnemangslösningarna, där företag är uppbundna i flera år, det vill vi att det ska vara slut med. Som kund ska man i stället kunna beställa sin sida på I2I Webs hemsida och därefter motta den färdiga hemsidan inom två veckor. Han säger att det saknas ett "LaserTryck.se" inom hemsidesmarknaden.

- Det finns behov av en bra och prisvärd leverantör, som kan uppfylla önskningarna hos 75 % av kunderna. De kunder som önskar en större hemsideslösning, med integration och tillhörande webbstrategi, de hänvisar vi till andra leverantörer. På samma sätt hänvisar layoutavdelningen hos LaserTryck.se varje dag kunder till externa reklambyråer, eftersom vi inte erbjuder större kreativa lösningar. Ja, vi har faktiskt just lanserat ett interaktivt kort, där man kan se vilken partner-reklambyrå som finns i ens eget område, säger Anders Grønborg från LaserTryck.se.

Michael Madsen lyfter fram att man får full tillgång till hela sidan när man beställer den via dem.
- Vi vill gärna att människor ska äga hela hemsidan. Då kan de välja att köpa till fototjänster och host, men huvuddelen är i princip en enkel hemsida med ett personligt uttryck. Vi är experter på hemsidor och det är det vi vill betona. Vi vill vara de främsta och mest transparenta på marknaden. Han säger att det som i synnerhet kommer hålla priserna nere är ett snabbt flöde från planering till genomförande. Som en del av programmet får kunder hos I2I Web tillgång till erbjudanden från I2I Webs samarbetspartners, exempelvis billiga trycksaker.

I2I-teamet tillsammans med Esben Mols Kabell och Anders Grønborg från LaserTryck.se.
Din inköpskorg

Ekpres gebyr
Pris totalt exkl. moms
Samlet rabat

Vi rekommenderar att du beställer på nätet.

På så sätt vet du säkert att beställningen blir korrekt när det gäller format, upplaga och färger.
Och du undviker förseningar på grund av att vi måste lägga in beställningen manuellt.

Om du är osäker kan du kontakta kundtjänst på info@lasertryck.se
eller på tel. +45 87 303 403
Få innehållet i varukorgen skickat till valfri e-postadress.
I e-postmeddelandet finns en direktlänk som underlättar återbeställning.
>
Neutral offert

Möjligheten för att få neutrala offerter är ett verktyg till de många reklambyråer som vi har glädje av att vara underleverantörer för.

Genom att få neutrale offerter kan byråerna lätt anpassa priserna och skicka det vidare till deras kund. Vårt namn, logga och beställningslänk finns inte med i offerten.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.