Beställ före kl. 13 idag TORSDAG och vi skickar fredag ?

Banderoller

Oavsett om din banderoll ska användas på byggarbetsplatsen eller i mässmontern har vi rätt lösning för dig.
Banderoller kort beskrivning
  • Sex olika typer av media
  • Tryck på en eller båda sidorna
  • 14 olika typer af efterbehandling
  • Efterbehandling ingår alltid i priset

Tryckta banners är perfekt för dig som vill ha maximal synlighet. Banderoller fungerar utmärkt för större reklamområden, som takhängd reklam och som en skärm på t.ex. byggnadsställningar.

Prisberäknare

Produktionstid: 6 vardagar
Frakt: 
Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

Allt vad du behöver veta om banderoller med tryck

Banderoller till olika ändamål
Banderoller med tryck kan användas till många ändamål utöver reklam. Kanske har du ett budskap till gästerna på ett bröllop, ett barndop, eller en stor fest? Kanske vill du pynta ett rum, eller bara utnyttja en tom yta på det bästa möjliga sätt. Den storlek och det material du skall välja, beror mycket på dina behov.

Banderoller med tryck: Hur stora?
Allt kan låta sig göras. Vi kan göra små banderoller med tryck, T.ex. endast 30 cm långa, eller vi kan sätta samman flera banderoller, och producera banderoller, som kan täcka en inhägnad, en mur, eller kanske en hel byggnad. Kom-i-håg, att en banderoll kan upplevas mycket liten, när man står på långt avstånd. Så skall din banderoll t.ex. ses från vägen, eller hänger den högt uppe på en husfasad, så skall den vara mycket större än man från början kan tro. Detta gäller också flagga till flaggstång.

Tygbanderoller
Tygbanderoller är den klassiska banderolltypen på tät och kraftigt tyg. Färgerna framstår lite mer matta på detta material. Var uppmärksam på, att tyg kan sträcka sig upp till 2 cm. Har du ett motiv som ska gå över flera banderoller, får du gärna kontakta oss. Du kan använda tygbanderollerna till reklam, som bordsduk på ditt ståbord eller disken på mässan, som gardin eller för att dela av ett kontor. Du kan också sy ett kuddfodral, eller en väska av det.

Presenningsbanderoller
Banderoller med tryck på presenning liknar en vaxduk, med en blank och vattentät yta som tål väder och vind. Färgerna blir klara och starka på ytan, och man kan lätt torka av banderollen med en fuktig trasa. Presenning är helt tätt, så varken vind eller ljus kan tränga igenom. Varför inte använda en presenningsbanderoll som en kreativ vaxduk på ett bord? Den är också helt vattentät, så den kan också användas till att täcka cyklar eller utrustning , och ändå fungera som reklambanderoll.

Byggnadsbanderoller
Byggnadsbanderoller ska du använda på dom ställen, där det är utsatt för vind, T.ex. om banderollen ska hänga fritt mellan två träd eller flaggstänger. Materialet har små hål, så vinden lätt kan tränga igenom, så att banderollen inte rivs i stycken. På avstånd kan du i övrigt inte se hålen. Har du flera mindre byggnadsbanderoller, kan dom spännas upp mellan stolpar och på det sättet användas som inhägnad eller avspärrning med ditt budskap, T.ex. till ett motionslopp på stan.

Låt din personlighet synas genom banners från Lasertryck.se

Banderoller kan inte bara marknadsföra ditt varumärke, utan även ge dina mottagare en inblick i vilka värderingar din verksamhet har och vad ditt varumärke representerar. Med banners kan du exponera ditt varumärkes visuella identitet med precis det budskap du vill önskar, vilket du även kan uttrycka över dina andra marknadsföringsplattformar. Banners från LaserTryck.se kan hjälpa dig att visa ditt varumärkes personlighet på ett tydligt och iögonfallande sätt.

Banderoller kan vara användbara i alla tänkbara situationer. Fördelarna med banners från LaserTryck.se är att du kan designa dem själv och därför även anpassa designen till specifika event. Om du till exempel ska delta på en mässa eller hålla ett event och vill locka en viss kundgrupp kan du beställa en banner från LaserTryck.se som talar till din målgrupp, specifikt för tillfället. På så sätt kan du markera ditt evenemang, locka besökare och skapa uppmärksamhet.

Banners är också otroligt prisvärda jämfört med alternativa former av reklam, som TV-, tidnings- eller online annonser. Du kan nå en bred publik för relativt lite pengar. Med banners från LaserTryck.se kan du enkelt öka ditt varumärkes synlighet utan att spränga din budget.

Visa vad du står för med banners från LaserTryck.se

Genom att välja en banner får du också en bra möjlighet att visa upp ditt varumärkes värderingar. Banderoller fungerar inte bara utmärkt som reklam, de är också bra på att fånga uppmärksamhet eftersom banderoller kan vara stora och svåra att inte lägga märke till. Om du eller ditt varumärke har ett viktigt budskap kan en banner därför vara ett otroligt effektivt sätt att locka till sig stöd för din varumärkes sak. Banners från LaserTryk.dk kan därför användas på många olika sätt och kan anpassas exakt efter dina önskemål och behov.

Beställ din nästa tygbanner från LaserTryck.se

Om du vill öka din synlighet och saknar en banderoll som även passar för inomhusbruk är tygbanderoller en produkt som du bör överväga. Banners är generellt sett ett bra sätt att marknadsföra ditt varumärke och dina produkter eller tjänster. De är bra på att väcka uppmärksamhet och ser professionella ut, så potentiella kunder får ett positivt första intryck av ditt varumärke.

Fördelarna med tygbanderoller från LaserTryck.se är många! De kan återanvändas och hamnar därför mer sällan i papperskorgen än andra marknadsföringsverktyg, som flygblad och affischer. Tygbanderoller kan därför vara ett självklart val för din marknadsföring, då de enkelt kan återanvändas.

Krydda dina evenemang med tygbanderoller

Tygbanderoller från LaserTryck.se kan användas för en mängd olika ändamål och ger ett professionellt utseende. De kan hängas upp i din butik eller på ditt kontor och användas som ett reklamverktyg för att annonsera evenemang eller erbjudanden, såsom sportevenemang eller jubileumserbjudanden. Samtidigt kan tygbanderoller också guida dina besökare till dig på mässor eller liknande.

Förutom att använda tygbanderoller för marknadsföring av ditt företag eller event, kan de också användas för interna ändamål, som att leverera ett meddelande till dina anställda eller inreda ditt kontor eller din butik. Det kan ge din omgivning mer liv och färg, vilket kan bidra till att skapa en mer dynamisk arbetsmiljö för dina anställda.

Tygbanderoller från LaserTryck.se kan även användas som kuliss på scener, konferenser eller i samband med festivaler och föreställningar inom musik och teater, vilket ger en professionell framtoning och en visuell sammanhållning för din publik. De kan också användas som bakgrund eller skiljevägg i samband med konstutställningar eller vernissager. Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser för vad du kan använda tygbanderoller till.

Frågor och svar

Är banderoller brandsäkra?

Ja, materialet är brandhämmande och godkänt för användning på mässor.

Kan man beställa byggnadsbanderoller med tryck på båda sidor?

Nej, man kan endast trycka 4+4 på banderoller i tyg och presenning.

Kan man figurskära banderoller?

Ja, vi kan göra enklare figurskärning. Sänd ett mail till produktexperten för att få en offert på detta.

Kan man beställa en banderoll med gummilister, till matrixramar/smart frame?

Ja, det kan man. Skriv i kommentar till order att du önskar efterbehandling med Smart Rubber.

Kan man beställa motparten till kardborre?

Ja, det går fint. Priset är 20 kr/m och det ska noteras som kommentar till order.

Kan man beställa banderoller sydda som pall cover?

Detta är möjligt vid en större order. Kontakta produktexperten för att få en offert på detta.

Kan alla banderoller hänga utomhus?

Ju större din banderoll är desto mer rekommenderar vi byggnadsbanderollen, Byggnadsbanderollen har hål i materialet som släpper igenom vinden.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Lars Høyer
Lars Høyer
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder banderoller.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Skickas i tid – annars gratis
Upplever du att vi inte får iväg din trycksak i tid, och du har beställt dem med expresstryck, erbjuds du trycksaken utan kostnad, dock högst 5.000 kr exklusive frakt
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning
Hej!

Vi har nu skickat en offert.


Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick.
Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.


Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck
Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck