LaserTryck.se AB

Garanti

Testa och se om vi håller vad vi lovar!

På LaserTryck.se står vi för våra ord. Och vi sätter handling bakom orden med dessa tre garantier:

  • Prisgaranti: - Vi matchar alla priser
  • Leveransgaranti: - Expres skickas i tid – annars gratis
  • Kvalitetsgaranti: - Vi garanterar bra kvalitet.

Läs mer om garantierna nedan.

Pris-, kvalitets- och leveransgaranti

Prisgaranti

Garanterar att du alltid hittar lägsta pris på LaserTryck.se.

Handling och konsekvens
Hittar du, mot förmodan, ett lägre pris hos en konkurrent matchar vi omedelbart priset.
Som tack för hjälpen skickar vi med en biobiljett.

Det handlar om jämförbara trycksaker. En trycksak som trycks på 120 g papper kan inte jämföras med en trycksak på 300 g papper.

Och se upp med att jämföra s.k. gratiserbjudanden eftersom de nästan alltid är omöjliga att beställa utan att det tillkommer en mängd avgifter.

Förbehåll
Prisgarantin gäller alla 4-färgs trycksaker i upplagor under 5 000 st. motsvarande 95 % av alla våra trycksaker. Observera att det måste vara ett tryckeri i landet eftersom vi inte jämför oss med utländska konkurrenter, t.ex. kinesiska.

Inget snick-snack
Men var inte orolig. Även om vi nästan alltid kan hävda att en konkurrents trycksak inte helt motsvarar vår så kan du räkna med en rättvis behandling. Så länge konkurrentens erbjudande är någorlunda jämförbart, matchar vi priset.

Så gör du
Skicka en kopia av det bättre erbjudandet till info@lasertryck.se.. Finns erbjudandet på nätet går det bra att skicka en skärmdump. Därefter hör vi av oss inom kort.

Prisgaranti

Leveransgaranti

Vi skickar expres-trycksaker i tid – annars får du trycksaken gratis.

Handling och konsekvens
Upplever du att vi inte får iväg din trycksak i tid, och du har beställt dem med expresstryck, erbjuds du trycksaken utan kostnad, dock högst 5 000 kr inkl. moms, frakt och express-tillägg.

Observera att garantin endast omfattar att vi skickar paketen i tid. Vi kan dessvärre inte utfärda några garantier på Postnord, Danske Fragtmænd:s m.fl. vägnar.

Om du har ett klagomål på den levererade produkten, men den är levererad i tid, omfattas produkten inte av leveransgarantin, men vi behandlar naturligtvis ditt klagomål i enlighet med vår nöjdhetsgaranti och kommer snarast att producera en tillfredsställande produkt.

Komplett beställning
Var även uppmärksam på att alla produktionstider räknas från det att vi har en komplett beställning inkl. all relevant information och en tryckklar, korrekt pdf-fil. Beställer du på webben har vi automatiskt all relevant information.

Orderbekräftelse
Leveransgarantin gäller enligt den orderbekräftelse som skickats per mail. Det är kundens ansvar att kontrollera att orderbekräftelsen är korrekt och att få rättat eventuella fel i god tid.

Ändring av leveransmetod
Vi förbehåller oss rätten till att ändra leveransmetoden från paket/pall till budtransport, UPS eller annan transportör om detta är nödvändigt för att ordern ska komma fram inom den förväntade tiden. Eventuella merkostnader står LaserTryck.se för.

Observera
Var uppmärksam på, at layoutarbete inte omfattas av våran leveransgaranti (det utförda arbetet vi gör tillhör dig, vi sänder dig gärna tryckfilerna). Garantin omfattar att vi avsänder leveransen planerat enligt tid och att expressavgiften inte är rabatterad. Vi kan dessvärre inte garantera postgången som Postnord,m.m

Så gör du
Skicka ditt beställningsnummer till info@lasertryck.se. Därefter går vi igenom produktionsförloppet och hör av oss så snart som möjligt.

Leveransgaranti

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar kvaliteten!

Handling och konsekvens
Om du mottagit en produkt där du inte är nöjd med tryckkvaliteten, kan du returnera den.

Om vi tror att den kan tryckas på ett bättre sätt trycker vi om – gratis.

Kan trycksaken inte tryckas/efterbehandlas bättre och du därför inte vill ha trycksaken så får du pengarna tillbaka.

Ditt missnöje får inte bero på stavfel eller problem med din tryckfil.

Allt med måtta
Vi menar det när vi skriver att vi står 100% inne för vår kvalitet. Vi lever av glada kunder och är först nöjda när du också är det.

Men vid vissa situationer kan du uppleva att kvalitetsgarantin inte gäller. Det kan till exempel vara vid förhållanden som vi inte är ansvariga för. Upplever du efter tryckningen till exempel stavfel, ångrar ditt pappersval eller leveransform, då trycker vi typiskt inte om gratis men ger dig istället ett bra pris på ett omtryck.

Gör så här
Skicka ditt beställningsnummer till info@lasertryck.se och beskriv vad du är missnöjd med.

Därefter går vi genom ärendet och hör av oss så snart som möjligt.

Tänk på att fraktavgiften inte återbetalas och du måste returnera trycksaken om du vill få pengarna tillbaka.

Kvalitetsgaranti
Din inköpskorg

Ekpres gebyr
Pris totalt exkl. moms
Samlet rabat

Vi rekommenderar att du beställer på nätet.

På så sätt vet du säkert att beställningen blir korrekt när det gäller format, upplaga och färger.
Och du undviker förseningar på grund av att vi måste lägga in beställningen manuellt.

Om du är osäker kan du kontakta kundtjänst på info@lasertryck.se
eller på tel. +45 87 303 403
Få innehållet i varukorgen skickat till valfri e-postadress.
I e-postmeddelandet finns en direktlänk som underlättar återbeställning.
>
Neutral offert

Möjligheten för att få neutrala offerter är ett verktyg till de många reklambyråer som vi har glädje av att vara underleverantörer för.

Genom att få neutrale offerter kan byråerna lätt anpassa priserna och skicka det vidare till deras kund. Vårt namn, logga och beställningslänk finns inte med i offerten.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.