Beställ före kl. 13 idag TORSDAG och vi skickar fredag ?

Brevpapper

Brevpapper har aldrig varit billigare.
Brevpapper kort beskrivning
  • A4-format (210 x 297 mm)
  • Lämplig för tryck på två sidor
  • Lämplig för laser- och offsetskrivare

Oavsett vad du sänder ut till dina kunder, om det är reklam, ett erbjudande, en faktura eller något helt annat, så verkar det markant mer professionellt och seriöst, när det är tryckt på firmans eget brevpapper med logo, som är designat i dom matchande färgerna. I samma omgång kan du säkra dig, att mottagaren alltid har alla relevanta kontaktupplysningar precis i handen.

  • TIPS: Om du vill ha en annan typ av papper för ditt brevpapper, kolla in det stora utbudet som flygblad.

Beräkna ditt pris

?
?
?
Beräkna
Produktionstid: 3 vardagar (eller 2 vardagar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa
500 st.750 st.1 000 st.2 000 st.2 500 st.5 000 st.7 500 st.
90g Offsetpapper 7993904390431 11531 53932 65662 6593
80g Återvunnet papper 89261 09061 09061 48561 68362 67163 6596
110g Återvunnet papper 91961 14061 14061 58361 80462 91164 0186

Tryck brevpapper med logo - det är smart!

Brevpapper

Ett professionellt intryck
När det handlar om frågan, om din verksamhet har succé och blir omtalad på ett positivt sätt, ett av det mest avgörande punkterna, är att göra ett professionellt intryck varenda gång. Oavsett vad du sänder ut till dina kunder, om det är reklam, ett erbjudande, en faktura eller något helt annat, så verkar det markant mer professionellt och seriöst, när det är tryckt på firmans eget brevpapper med logo, som är designat i dom matchande färgerna. I samma omgång kan du säkra dig, att mottagaren alltid har alla relevanta kontaktupplysningar precis i handen.

Inte endast till att skicka ut
Tryck brevpapper med logo så kan du använda det på ditt kontor. Har du kundbesök och ett erbjudande eller ett avtal som skall tryckas, så gör det på ditt egna brevpapper. Vill du ta ännu ett steg vidare, så samla allt material i en matchande säljs mapp, och lägg till kanske ett visitkort och en kulspetspenna med din logo. Vilket erbjudande nu kunden slutligen väljer, beror inte endast på priset, men också hur servicevänlig och professionell verksamheten är.

Vilka möjligheter har jag?
Tryck brevpapper med logo exakt med de färger du vill ha. Vi erbjuder både svartvitt tryck och fullfärgstryck på ena eller båda sidorna.

Kraftigt papper
Tryck brevpapper med logo på 90 g papper och skilj dig ut från mängden. Denna kraftiga kvalitet är vår standard, och har en högre hållbarhet än det dom flesta andra tryckerier erbjuder. Du kan vika arken eller trycka dubbelsidigt utan att trycket lyser igenom pappret. Detsamma gäller, när du har flera ark i samma brev – och bara det gör ett extra bra intryck.

Gör ett bra förstahandsintryck med brevpapper från LaserTryck.se

Om du vill framstå som professionell för dina kunder, affärspartners eller andra mottagare har du kommit till rätt plats! På Lasertryck.se erbjuder vi ett brett utbud av trycksaker som du kan använda för att skapa synlighet för ditt varumärke, inklusive brevpapper. Brevpapper hjälper till att ge ett trovärdigt och starkt intryck av ditt varumärke.

Brevpapper med eget tryck har den praktiska funktionen att dina kontaktuppgifter kan kommuniceras, det syns tydligt vem som är avsändare och din visuella identitet syns. Dessutom skickar brevpapper också en tydlig signal till dina mottagare att du driver ett seriöst och professionellt företag eller organisation. Brevpapper kan visa att du är villig att lägga resurser på att bry dig om detaljerna, vilket gör stor skillnad för dina kunders och affärspartners syn på dig och ditt varumärke.

Skapa igenkänning med tryckta brevpapper

När du skickar brev eller fakturor med din logotyp eller design kommer dina mottagare med tiden att kunna känna igen ditt varumärke och komma ihåg det på lång sikt. Så skapar du varumärkeskännedom och säkerställer att dina kunder eller andra mottagare kontaktar dig nästa gång de behöver produkten eller tjänsten i fråga. Brevpapper med tryck kan därför fungera som en fysisk påminnelse om ditt varumärke.

Samtidigt kan brevpapper bidra till att skapa en sammanhängande bild som väcker igenkänning i ditt marknadsföringsmaterial. Kort sagt kan brevpapper från LaserTryck.se hjälpa till att stärka ditt varumärke och öka din synlighet. Det är därför ett otroligt effektivt, men enkelt sätt att göra marknadsföring.

Om brevpapper inte är helt rätt produkt för dig och ditt varumärke, erbjuder LaserTryck.se ett brett utbud av alternativa trycksaker som du kan använda i samband med din marknadsföring. Detta gäller bland annat broschyrer, julkort, kuvert, vykort och mycket mer.

Frågor och svar

Vilket format har brevpapper?

Vi levererar brevpapper i standard A4-format (210 x 297 cm).

Kan jag få brevpapper i andra format

Ja, det kan du fint. Titta istället på produkten lösblad, där du kan ange valfri storlek och välja mellan 16 olika papper- och plasttyper.

Kan brevpapper användas i en vanlig skrivare?

Ja, det kan det.

Vilken papperstjocklek har brevpapper

Vi använder som standard svanen märkt 90 g Offset papper.

Om det är tryck på båda sidor, kan man då se baksidans tryck igenom?

Nej. Ofta används baksidan av brevpapper till ex affärsvillkor. Vi rekommenderar att ni använder en gråton, så du undviker ev. genomsläpp.

Hur får jag svanen märket på mitt brevpapper?

Du kan downloada vårat Svanen märke här och sätta på det i din design. Om du har behov för hjälp, sitter vårat team av grafiker redo för att hjälpa. ?
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder brevpapper.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: