Tryck brevpapper med logga - toppkvalitet | LaserTryck.se AB LaserTryck.se AB

Brevpapper

Brevpapper har aldrig varit billigare.

Prisgaranti   Ja ?
Samtryck   Ja, endast hos LaserTryck.se?
Produktionstid   3 vardagar (eller 48 timmar) ?
Leveransgaranti   I tid eller gratis ?
Betalning   Efter mottagande ?
Miljö   Ja, Svanenmärkt ?

Så här beställer du
Du beställer genom att klicka på något av priserna nedan, se video.
Vi är redo att hjälpa till på  info@lasertryck.se och tel. 08-55 11 89 54

Prisberäknare


Antal  ?
Antal original  ?

Gröna priser
Lägg märke till, att dom billiga gröna priserna är vårat samtryck,
där vi trycker på Svanenmärkt Offset-papper.Färger1 0002 0004 0006 0008 00010 00012 000
4+0 (färgtryck på en sida) ?99561 38262 00733 35833 35834 52634 5263
4+4 (färgtryck på bägge sidor) 1 48761 87562 50033 85133 85135 01935 0193
Fler färgkombinationer (t.ex. Pantone eller svart/vit)
Vad betyder 1, 2, 3, 4, 5, 6 ?
Priserna är exkl. moms och adminstrationsavgift på 65 SEK

Brevpapper - antal

Antal
Vi trycker allt från 500 till 100 000 st. brevpapper. Våra brevpapper trycks som inkjet och samtryck och du får bästa pris om du väljer 2 000 eller 4 000 st.

Brevpapper - antal original

Antal original
Här väljer du hur många original din trycksak ska bestå av. Behöver du exempelvis 3 olika slags brevpapper i uppsättningar om 2 000 st. vardera, väljer du "2 000 st." och "3" original.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.

Brevpapper - 1+0

1+0 (1-färgstryck på ena sidan)
Välj detta alternativ om du vill använda Pantone-färger för att exempelvis kunna trycka med neonfärger

Kombinera CMYK och Pantone
Du kan även kombinera CMYK- och Pantone-färger (samma pris) T.ex. kostar svart + cyan lika mycket som svart + Pantone 032.

Svart är en färg
Glöm inte att även svart är en färg. Väljer du 1+0-brevpapper kan du alltså inte ha både svart + en Pantone-färg. Då ska du i stället välja 2+0.

Se även samtryckt brevpapper
Brevpapper med enfärgstryck säljer vi inte så ofta eftersom vårt samtryckta brevpapper med fullfärgstryck (CMYK) är billigare och täcker de flestas behov.

Brevpapper - 2+0

2+0 (2-färgstryck på ena sidan)
Välj detta alternativ om du vill använda Pantone-färger för att exempelvis kunna trycka med neonfärger

Kombinera CMYK och Pantone
Du kan även kombinera CMYK- och Pantone-färger (samma pris) T.ex. kostar svart + cyan lika mycket som svart + Pantone 032.

Svart är en färg
Glöm inte att även svart är en färg. Väljer du 2+0-brevpapper så kan du alltså t.ex. ta svart + en annan färg (CMYK/Pantone).

Se även samtryckt brevpapper
Detta säljer vi inte så ofta eftersom vårt samtryckta brevpapper med fullfärgstryck (CMYK) är billigare och täcker de flestas behov.

Brevpapper - 3+0

3+0 (3-färgstryck på ena sidan)
Välj detta alternativ om du vill använda Pantone-färger för att exempelvis kunna trycka med neonfärger

Kombinera CMYK och Pantone
Du kan också välja att kombinera CMYK- och Pantone-färger (samma pris) T.ex. kostar svart + cyan lika mycket som svart + Pantone 032.

Svart är en färg
Glöm inte att även svart är en färg. Väljer du 3+0-brevpapper kan du alltså t.ex. välja svart + två andra färger (CMYK/Pantone).

Se även samtryckt brevpapper
Detta säljer vi inte så ofta eftersom vårt samtryckta brevpapper med fullfärgstryck (CMYK) är billigare och täcker de flestas behov.

Brevpapper - 4+0

4+0 (färgtryck på ena sidan)
Här får du brevpapper med fullfärgstryck (CMYK), så att bolagsadress, logotyp eller bakgrund kan visas i färg.

Observera priset
Du sparar faktiskt pengar när du väljer fullfärgstryck. Detta beror på att vi producerar med samtryck.

Kvaliteten
Notera också det kraftiga papperet som ingår (90 g). Medan andra trycker brevpapper på 80 g papper, trycker vi på 90 g papper. Varför kompromissa?

Andra användningsområden
Kom ihåg att brevpapper kan användas till mycket mer än brevpapper, t.ex. fakturapapper, kom-ihåg-lappar, räkneblock, menyer, bordstabletter osv. Vi beskär ditt brevpapper i andra format utan kostnad.

Brevpapper - 4+1

4+1 (färgtryck på en sida)
Vill du ha färgryck på en sida och svartvitt på den andra rekommenderar vi våra "lösblad".


Miljö

LaserTryck.se = miljömedvetenhet
Vi är ett hållbart och svanenmärkt tryckeri ?

Brevpapper är Svanenmärkt ?
Du kan märka din trycksak med Svanen som
bevis på en ansvarsfull och miljömedveten inköpspolicy.

Brevpapper kan CO2-neutraliseras
LaserTryck.se är ensamma om att kunna erbjuda dig CO-neutrala
trycksaker mot ett tillägg på 1,96 % ?

Läs om vår miljöpolitik.

Svanenmärkt trycksak
Koldioxidneutralisering

Kundcase
En av de kunder som väljer CO2-neutrala trycksaker är Folkesparekassen, som med 8.500 kunder marknadsför sig som det hållbara alternativet till de traditionella bankerna.

»Vi bekymmrar oss för miljön eftersom det är grunden för ett hållbart samhälle med en sund ekonomi. Därför är det självklart att vi alltid väljer att få våra trycksaker CO2-neutraliserade hos Lasertryck.se. Det är inte för att skryta, utan för att vi via Lasertrycks sammarbete med ClimateCare har förtroende för att de inköpta kvoter rent faktiskt gör en skillnad i miljöbelastningen, « berättar marknadsföringsanvsvarig i Folkesparekassen Jesper Mørkenborg Kjær

Fördelar för dig
Utöver det givna faktumet att det är bra för miljön innebär det även att du kan ange på trycksaken att den är koldioxidneutral – hämta logotyp.

Årlig revision
En gång om året beräknar vi miljöpåverkan för varje trycksak och köper in utsläppsrätter (kvoter) därefter. Tillägget på 1,96 procent går alltså till inköp av kvoter.

LaserTryck.se fördubblar insatsen
När vi vet summan av de totala tilläggsinbetalningarna på 1,96 %, fördubblar LaserTryck.se det beloppet innan utsläppsrätterna köps!

Så har vi kommit fram till 1,96 %
En beräkning av vår totala miljöpåverkan under 2012 visade att vi behöver köpa utsläppsrätter för motsvarande 1,96 % av tryckomsättningen för att koldioxidneutralisera hela produktionen. Egentligen visar beräkningen att vi bara behöver köpa utsläppsrätter som motsvarar 0,9 %, men för säkerhets skull har vi valt att lägga till en procentenhet.

Allt ingår
Beräkningen gjordes 2012 av ClimateCalc, som beräknade våra totala koldixodiutsläpp från pappersproduktionen, pakettransporter, elförbrukning och bränsle till företagsbilarna.

Verkligt motköp
Den koldioxidminskning som vi åstadkommer genom den här koldioxidneutraliseringen, är inte bara lite Kyoto-hokuspokus, utan en faktisk koldioxidminskning. Pengarna används till exempel till fler vindkraftverk och solceller och installation av mer miljövänlig teknik i u-länder.

Frågor
Om du har frågor om detta är du välkommen att kontakta miljöansvarig, Esben Mols Kabell, på emk@lasertryck.se.

** UPPDATERING Januari 2017 **
Vi har nu gjort vårt andra uttalande och hittills har 547 kunder CO2-neutraliserade sina tryckmaterial, vilket innebär att vi har köpt för 61 744 kr. Koldioxidkrediter motsvarande 930 ton. Se vårt certifikat

** UPPDATERING September 2015 **
Vi har nu gjort vår anden uppgörelse och in till vidare har 667 kunder CO2-neutraliserat sin trycksak, vilket betyder att vi har köpt CO2 kredit för 32.952 kr, detta svarar till 495 tons. Se vårt certifikat.

** UPPDATERING September 2014 **
Vi har nu gjort vår första uppgörelse och in till vidare har 435 kunder CO2-neutraliserat sin trycksak, vilket betyder att vi har köpt CO2 kredit för 19.375 kr, detta svarar till 279 tons. Se vårt certifikat.

Mallar

Rekommendation: Använd våra mallar
Då slipper du för allt krångel med beskärning, dokumentstorlekar och liknande när du utformar din trycksak.

Trycksak Slutformat Designformat Ladda ned
A4-grundmall A4 (210 x 297 mm) 216 x 303 mm Ladda ned
Giro FIK 751 manuell ifyllning Ladda ned
Giro FIK 752 maskinell ifyllning Ladda ned
Läs mer om mallar

Gratis verktyg
Kom ihåg att vi ställer 2 miljoner foto och 950 kreativa verktyg till förfogande ?

INSPIRATION

Så här gör andra kunder
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.


TRYCK BREVPAPPER MED LOGO - DET ÄR SMART!


Ett professionellt intryck
När det handlar om frågan, om din verksamhet har succé och blir omtalad på ett positivt sätt, ett av det mest avgörande punkterna, är att göra ett professionellt intryck varenda gång. Oavsett vad du sänder ut till dina kunder, om det är reklam, ett erbjudande, en faktura eller något helt annat, så verkar det markant mer professionellt och seriöst, när det är tryckt på firmans eget brevpapper med logo, som är designat i dom matchande färgerna. I samma omgång kan du säkra dig, att mottagaren alltid har alla relevanta kontaktupplysningar precis i handen.

Inte endast till att skicka ut
Tryck brevpapper med logo så kan du använda det på ditt kontor. Har du kundbesök och ett erbjudande eller ett avtal som skall tryckas, så gör det på ditt egna brevpapper. Vill du ta ännu ett steg vidare, så samla allt material i en matchande säljs mapp, och lägg till kanske ett visitkort och en kulspetspenna med din logo. Vilket erbjudande nu kunden slutligen väljer, beror inte endast på priset, men också hur servicevänlig och professionell verksamheten är.

Vilka möjligheter har jag, och hur får jag den bästa produkten till det billigaste priset?
Tryck brevpapper med logo precis som du önskar. Nästan allt är möjligt, men det är långt ifrån allt som ger mening. Tex. kan det stort sett aldrig betala sig att få tryckt brevpapper endast i svart/vitt, eftersom det faktiskt är billigare i färger. Brevpapper tryckt i CMYK-färger (det är dom fyra standard-tryckfärgerna = fullt färgtryck) blir nämligen tryckt i en av våra pulje, där vi samlar beställningar från flera kunder, och på det sättet delar man uppstartskostnaderna. Har ditt logo en mycket speciell färg, och är det avgörande, att den blir matchad helt exakt, så tryck brevpapper med logo i Pantone-färger. Detta är specialblandade färger, som kostar lite mera, men till gengäld ger det alltid samma resultat. Du kan se priserna genom att klicka på länken precis under pristabellen.

Kraftigt papper
Tryck brevpapper med logo på 90 g papper och skilj dig ut från mängden. Denna kraftiga kvalitet är vår standard, och har en högre hållbarhet än det dom flesta andra tryckerier erbjuder. Du kan vika arken eller trycka dubbelsidigt utan att trycket lyser igenom pappret. Detsamma gäller, när du har flera ark i samma brev – och bara det gör ett extra bra intryck.
Din inköpskorg

Ekpres gebyr
Pris totalt exkl. moms
Samlet rabat

Vi rekommenderar att du beställer på nätet.

På så sätt vet du säkert att beställningen blir korrekt när det gäller format, upplaga och färger.
Och du undviker förseningar på grund av att vi måste lägga in beställningen manuellt.

Om du är osäker kan du kontakta kundtjänst på info@lasertryck.se
eller på tel. +45 87 303 403
Få innehållet i varukorgen skickat till valfri e-postadress.
I e-postmeddelandet finns en direktlänk som underlättar återbeställning.
>
Beställning av
Välj produktionstid

Varning

Varning

Varning

Varning

Skickas i tid – annars gratis

Upplever du att vi inte får iväg din trycksak i tid, och du har beställt dem med expresstryck, erbjuds du trycksaken utan kostnad, dock högst 5.000 kr exklusive frakt
Tilføj kommentar for din premium løsning
Hej!

Vi har nu skickat en offert.


Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick.
Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.


Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck
Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck
Neutral offert

Möjligheten för att få neutrala offerter är ett verktyg till de många reklambyråer som vi har glädje av att vara underleverantörer för.

Genom att få neutrale offerter kan byråerna lätt anpassa priserna och skicka det vidare till deras kund. Vårt namn, logga och beställningslänk finns inte med i offerten.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.