Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Tryck av broschyrer i färg eller svart/vitt

En broschyr kan vara många saker (kärt barn har många namn). Vi erbjuder de här tre olika trycksakerna, som alla kan vara ”en broschyr”.

Foldrar

Ett ark som viks på mitten eller viks flera gånger. Det vanligaste är 4-sidiga A4/A5 eller M65.

Format
Valgfrit format
Oplag
Från 25 st.
Medium
12 medietyper
Produktionstid
3 vardagar (eller samma vardag)

Foldrar

Gå till foldrar

Broschyrer/häften

En broschyr består av flera ark som viks på mitten och häftas i ryggen. Från 8 till 64 sidor.

Format
Valgfrit format
Oplag
Från 1 st.
Medium
6 medietyper
Produktionstid
4-8 vardagar (eller 48 timmar)r

Broschyrer

Gå till broschyrer

Katalog/böcker

Et häfte på mer än 64 sidor bör du få tryckt som en bok med limrygg.

Format
Valgfrit format
Oplag
Från 50 st.
Medium
17 medietyper
Produktionstid
11-15 vardagar

Katalog/bøger

Gå till böcker

Lösblad/flyers/löpsedlar

En enkelt ark med tryk på en eller bägge sidorna. Typiskt A6, A5 eller A4-format.

Format
Valgfrit format
Oplag
Från 25 st.
Medium
12 medietyper
Produktionstid
3-8 vardagar (eller 24 timmar)

Lösblad/flyers/löpsedlar

Gå till lösblad

Mera information om att trycka broschyrer

När du tänker på att trycka broschyrer , tänker du kanske på ett färgat blad med flotta, glansiga sidor och en massa bilder i, som man någon gång får stucket i handen av politiker eller organisationer som vill sprida deras budskap på gatan. Men en broschyr kan vara många saker och ha många olika ändamål. Som du kan se, erbjuder vi broschyrer i tre olika varianter: Flyers, folders och häften.

Folder
En folder är det man oftast kallar för en broschyr. Den består av ett enkelt ark papper, som antingen är vikt på mitten eller flera gånger, och i det format du önskar. Dom mest populära formaten till foldrar är A4 vikt i mitten, eller två gånger, så man har en s.k. M65-folder. Dessa ser man väldigt ofta som prislistor i pizzerior, mindre grill-restauranger eller asiatiska Take-away ställen. Även om folders kan vara stora i formatet, är utrymmet begränsat.

Broschyrer
Ska du använda mer plats än en folder kan ge dig, bör du överväga ett broschyr. Det består av flera ark, som är vikta på mitten och häftas i ryggen, typiskt med två metallklammers, några gånger endast en. Broschyrer har minst 8 sidor (två ark, vikna i mitten) och kan innehålla upp till 80 sidor. Har du mer än 64 sidor, är det dock ofta bättre att välja en limbunden bok istället, då ryggen blir snyggare.

Flyers / lösblad
Med lite fantasi kan en flyer också vara en liten broschyr, och det är den billigaste och mest enklaste form man kan välja. Broschyrer tryckt som en flyer (eller ett lösblad) består av ett enkelt ark papper med tryck på en eller båda sidor, och är inte vikta. Utrymmet är ganska begränsat, men det billiga priset gör, att man till gengäld kan få tryckt ett större antal.

Berätta om ditt varumärke med en broschyr

Broschyrer är ett av de mest använda marknadsföringsverktygen, och det av goda skäl. Broschyrer är inte bara bra för att förmedla mycket relevant information om ditt företags produkter eller tjänster. Med en broschyr har du också ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera ditt varumärke samtidigt som du ökar dina mottagares kunskap om ditt företag och deras varumärkeskännedom. Det är därför LaserTryck.se står redo att hjälpa dig med dina broschyrer.

Fördelen med broschyrer är att du har möjlighet att ge detaljerad information om ditt företag samt dina produkter och tjänster. Samtidigt finns det plats för bilder, grafik och text för att stödja varandra och skapa en snygg visuell attraktion.

Broschyrer från LaserTryck.se tar dig till nästa nivå

Med broschyrer kan du nå ut ytterligare till flera potentiella kunder eller besökare. Broschyrer tilltalar en mycket bred grupp av människor och är påtagliga. Det innebär att alla kan delta, även barn och äldre. Alla har därför tillgång till dina broschyrer när de ligger framme. Det betyder något extra att dina mottagare kan stå med din broschyr i händerna, så att de både kan se och röra vid dem, till skillnad från alternativa, digitala marknadsföringsformer.

Du har även möjlighet att anpassa dina broschyrer efter en specifik målgrupp, vilket gör broschyren till ett otroligt effektivt och budgetvänligt sätt att göra marknadsföring. Samtidigt är broschyrer lätta att distribuera, vilket gör dem idealiska för att posta eller dela ut. De kan med fördel placeras på strategiskt specifika platser dit dina mottagare kan ta dem med sig. Sammantaget har broschyrer potential att ta dig och ditt företags marknadsföring till nästa nivå.

Om broschyrer inte är precis vad du letar efter, erbjuder LaserTryck.se många andra tryckta material som du kan använda för marknadsföring, inklusive andra typer av flygblad, vykort, lösblad och många andra produkter.

Bygg upp en visuell identitet med broschyrer

Oavsett om du behöver broschyrer, häften, kataloger, böcker eller flygblad har vi rätt lösning. Broschyrer passar företag och organisationer eftersom de är enkla och effektiva när det gäller att profilera företagets eller organisationens budskap. På så sätt är det lätt att bygga upp och underhålla varumärket, samtidigt som broschyrer kan bidra till att öka försäljningen.

Broschyrer kan innehålla många olika typer av information för olika ändamål. De är lätta att ta med till exempel på mässor eller kundmöten och är ett enkelt och smidigt sätt att kommunicera med potentiella kunder och nya besökare. Dessutom har broschyrer också en praktisk funktion, eftersom det går att skapa detaljerade beskrivningar av företaget eller dess produkter och tjänster.

Vi vill gärna hjälpa dig med dina broschyrer

Broschyrer är effektiva och kan bidra till att öka företagets försäljning och stärka varumärket. En broschyr kan vara många olika saker, och med vårt breda utbud av trycksaker har vi garanterat en broschyr som kan stödja ditt företags visuella identitet.

De vanligaste trycksakerna som faller under rubriken ”broschyrer” är foldrar, flygblad, häften och kataloger/böcker. En folder kan ge en kort men detaljerad beskrivning av dina produkter eller tjänster, medan flygblad lämpar sig bättre för enkla meddelanden som delas ut. Om du letar efter en broschyr som kan innehålla mer information erbjuder vi även häften och böcker. Häften och böcker lämpar sig för större publikationer, där kvaliteten också är viktigare. Både häften och böcker kan användas för många olika ändamål, t.ex. kurskataloger, produktmanualer, medlemstidningar, jubileumspublikationer och mycket mer.

Om du är osäker på vilken trycksakslösning du ska välja står vår duktiga kundtjänst alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: