Canvas med tryck och foto - toppkvalitet | LaserTryck.se AB LaserTryck.se AB

CANVAS

Snygg, elegant och personlig konst till företaget.Prisgaranti Ja ?
Produktionstid 6 vardagar
Leveransgaranti I tid eller gratis ?
Betalning Efter mottagande ?
Brandsäker Ja ?

Så här beställer du
Du beställer genom att klicka på något av priserna nedan, se video.
Vi är redo att hjälpa till på  info@lasertryck.se och tel. 08-55 11 89 54

Prisberäknare


 ?
 ?
 ?
Priserna är exkl. moms och adminstrationsavgift på 65 SEK
CANVAS - Antal

Antal
Vi kan leverera allt från 1 till 1 000 st. bildramar.

 
CANVAS - Längd

Längd/bredd
Vi kan trycka allt från 20 x 20 cm till 160 x 130 cm. 
Det finns flera tusen storlekskombinationer.
 
Beskärning
2 cm av varje sida av bilden viks runt kanten/baksidan, vilket innebär att om canvasen ska vara 50 x 50 cm så ska filen mäta 54 x 54 cm.

 
CANVAS - Bredd

Längd/bredd
Vi kan trycka allt från 20 x 20 cm till 160 x 130 cm. 
Det finns flera tusen storlekskombinationer.

Beskärning
2 cm av varje sida av bilden viks runt kanten/baksidan, vilket innebär att om canvasen ska vara 50 x 50 cm så ska filen mäta 54 x 54 cm.

Miljö

LaserTryck.se = miljömedvetenhet
Vi är ett hållbart och svanenmärkt tryckeri ?

Bildramar kan koldioxidneutraliseras
LaserTryck.se är ensamma om att kunna erbjuda dig koldioxidneutraliserade
trycksaker mot ett tillägg på 1,96 % ?

Läs om vår miljöpolitik.

Svanenmärkt trycksak
Koldioxidneutralisering

Kundcase
En av de kunder som väljer CO2-neutrala trycksaker är Folkesparekassen, som med 8.500 kunder marknadsför sig som det hållbara alternativet till de traditionella bankerna.

»Vi bekymmrar oss för miljön eftersom det är grunden för ett hållbart samhälle med en sund ekonomi. Därför är det självklart att vi alltid väljer att få våra trycksaker CO2-neutraliserade hos Lasertryck.se. Det är inte för att skryta, utan för att vi via Lasertrycks sammarbete med ClimateCare har förtroende för att de inköpta kvoter rent faktiskt gör en skillnad i miljöbelastningen, « berättar marknadsföringsanvsvarig i Folkesparekassen Jesper Mørkenborg Kjær

Fördelar för dig
Utöver det givna faktumet att det är bra för miljön innebär det även att du kan ange på trycksaken att den är koldioxidneutral – hämta logotyp.

Årlig revision
En gång om året beräknar vi miljöpåverkan för varje trycksak och köper in utsläppsrätter (kvoter) därefter. Tillägget på 1,96 procent går alltså till inköp av kvoter.

LaserTryck.se fördubblar insatsen
När vi vet summan av de totala tilläggsinbetalningarna på 1,96 %, fördubblar LaserTryck.se det beloppet innan utsläppsrätterna köps!

Så har vi kommit fram till 1,96 %
En beräkning av vår totala miljöpåverkan under 2012 visade att vi behöver köpa utsläppsrätter för motsvarande 1,96 % av tryckomsättningen för att koldioxidneutralisera hela produktionen. Egentligen visar beräkningen att vi bara behöver köpa utsläppsrätter som motsvarar 0,9 %, men för säkerhets skull har vi valt att lägga till en procentenhet.

Allt ingår
Beräkningen gjordes 2012 av ClimateCalc, som beräknade våra totala koldixodiutsläpp från pappersproduktionen, pakettransporter, elförbrukning och bränsle till företagsbilarna.

Verkligt motköp
Den koldioxidminskning som vi åstadkommer genom den här koldioxidneutraliseringen, är inte bara lite Kyoto-hokuspokus, utan en faktisk koldioxidminskning. Pengarna används till exempel till fler vindkraftverk och solceller och installation av mer miljövänlig teknik i u-länder.

Frågor
Om du har frågor om detta är du välkommen att kontakta miljöansvarig, Esben Mols Kabell, på emk@lasertryck.se.

** UPPDATERING Januari 2017 **
Vi har nu gjort vårt andra uttalande och hittills har 547 kunder CO2-neutraliserade sina tryckmaterial, vilket innebär att vi har köpt för 61 744 kr. Koldioxidkrediter motsvarande 930 ton. Se vårt certifikat

** UPPDATERING September 2015 **
Vi har nu gjort vår anden uppgörelse och in till vidare har 667 kunder CO2-neutraliserat sin trycksak, vilket betyder att vi har köpt CO2 kredit för 32.952 kr, detta svarar till 495 tons. Se vårt certifikat.

** UPPDATERING September 2014 **
Vi har nu gjort vår första uppgörelse och in till vidare har 435 kunder CO2-neutraliserat sin trycksak, vilket betyder att vi har köpt CO2 kredit för 19.375 kr, detta svarar till 279 tons. Se vårt certifikat.

INSPIRATION

Så här gör andra kunder
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.


MER INFORMATION OM KONST PÅ CANVAS


Få unik konst upp i din verksamhet/strong>
För några handlar det endast om att få korridoren, kontoret, receptionen eller väntrummet att se mer trivsam och behaglig ut. Andra vill gärna förbättra akustikken, och många vill gärna uppnå båda effekterna samtidigt. I verkligheten får du mycket mer: Med canvastryck på väggarna sänder du nämligen också ut ett budskap. För det första visar du, att du har lagt ner tid på att skapa inbjudande omgivelser för dina kunder och medarbetare, och för det andra säger valet av motiven på dina canvas otroligt mycket om dig, din verksamhet, och dom värden som det står för.

Visa det som är viktigt för ditt företag
Med canvastryck kan du på ett diskret men effektivt sätt firmans kärnfrågor. Går din firma mycket upp i att skona miljön eller arbetar dom mycket med ekologiska produkter, kan du T.ex. välja bilder av frigående djur på marken, fruktträd ute i det gröna, nyskördade grönsaker eller liknande. Du kan också använda canvastryck till att visa ditt state of the art produktionsutrustning eller senaste innovationer, så medarbetarna och besökande blir påminda om, vad firmans styrka är. Kort och gott: Motiven på din canvas ska passa till precis din verksamhet, och har en stor inflytelse på det du kommunikerar ut om varje dag.

Vi framställer Canvas i många olika storlekar, så att det passar till ditt ändamål
Vi erbjuder canvastryck från 20 x 20 cm storlek och helt upp till 160 cm. Du ska komma ihåg, att 2 cm i varje sida av bilden blir vikt runt om kanten, så du ska göra din tryckfil lite större. Om du T.ex. har ett canvastryck på 40 x 40 cm, ombeds du skapa en PDF-fil som har måtten 44 x 44 cm, och vara uppmärksam på, att dom yttersta 2 cm utanför kommer till att ligga på kanten av din canvas. Är du i tvivel, om din fil är korrekt, så gör vi en gratis fil-koll.

Är Canvas bra till att förbättra akustiken?
Ett stort rum med få ting i kan ha mycket dålig akustik, och det kan vara belastande att arbeta i den typen av omgivelser. Precis som möbler och gardiner, bidrar också canvas till en bättre akustik. Deras effekt är dock förhållandevis begränsat, eftersom dom är ganska tunna, och avstånden mellan själva canvasen och väggen är tom. Har du rum eller kontor, där dålig akustik är ett seriöst problem, bör du titta på våra akustikskivor med tryck istället. Dom är tjockare, gjorda av ett speciellt material som dedikerat hjälper med akustiken, och med det riktiga motivet är dom lika snygga som en canvas.
Din inköpskorg

Ekpres gebyr
Pris totalt exkl. moms
Samlet rabat

Vi rekommenderar att du beställer på nätet.

På så sätt vet du säkert att beställningen blir korrekt när det gäller format, upplaga och färger.
Och du undviker förseningar på grund av att vi måste lägga in beställningen manuellt.

Om du är osäker kan du kontakta kundtjänst på info@lasertryck.se
eller på tel. +45 87 303 403
Få innehållet i varukorgen skickat till valfri e-postadress.
I e-postmeddelandet finns en direktlänk som underlättar återbeställning.
>
Beställning av
Välj produktionstid

Varning

Varning

Varning

Varning

Skickas i tid – annars gratis

Upplever du att vi inte får iväg din trycksak i tid, och du har beställt dem med expresstryck, erbjuds du trycksaken utan kostnad, dock högst 5.000 kr exklusive frakt
Tilføj kommentar for din premium løsning
Hej!

Vi har nu skickat en offert.


Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick.
Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.


Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck
Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck
Neutral offert

Möjligheten för att få neutrala offerter är ett verktyg till de många reklambyråer som vi har glädje av att vara underleverantörer för.

Genom att få neutrale offerter kan byråerna lätt anpassa priserna och skicka det vidare till deras kund. Vårt namn, logga och beställningslänk finns inte med i offerten.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.