LaserTryck.se AB

Tryck av katalog i färg eller svart - vit

En katalog kan vara flera saker.
Vi erbjuder dessa två typer av trycksaker, som båda kan vara "en katalog".


tryck av böcker

Tryck av böckerEt häfte på mer än 64 sidor bör du få tryckt som en bok med limrygg.

Vi trycker böcker till billiga priser.

tryck av häftor

Tryck av häftorEtt häfte består av flera ark vikta på mitten och häftas i ryggen. Från 8 till 64 sidor.

Vi trycker häften till billiga priser.

MER INFORMATION OM TRYCK AV KATALOGER

När du tänker på ordet ”kataloger”, tänker du kanske på ett tyckt blad från ditt närmaste köpcenter eller varuhus, med snygga, blanka sidor och en massa bilder i. Men en katalog kan vara många saker och ha många olika ändamål. Som du kan se här, erbjuder vi katalogtryck i tre olika utföranden: Böcker, foldrar och häften.

Folder
En folder är den minsta trycksak, som man kan kalla för en katalog. Den består av ett enkelt ark papper, som antingen är vikt på mitten eller flera gånger, och i det format du önskar. Dom mest populäraste formaten är A4 vikt på mitten, eller två gånger, så har man en s.k. M65-folder. Dessa ser man mycket ofta som prislistor i pizzerior, mindre restauranger eller asiatiska Takeaway ställen. Även om foldrar kan vara stora i formatet, är utrymmet begränsat.

Häften
Ska du använda mer plats än en folder kan ge dig, bör du överväga ett häfte. Det består av flera ark, som är vikta på mitten och häftade i ryggen, oftast med två metallklammer, några gånger endast en. Häften har minst 8 sidor (två ark, vikta i mitten) och kan innehålla upp till 80. Har du fler än 64 sidor, är det dock oftast bättre att välja en limbunden bok istället, då ryggen blir snyggare.

Böcker
Har du många sidor, ska det stå något på ryggen på din katalog, eller önskar du en speciell inbindning som hårdpärm eller en spiral, så ska du titta på böcker. Du kan få kataloger tryckta som en bok, allaredan från 24 sidor, men den kan innehålla lika så många sidor som du har behov för. (Nästan - gränsen ligger på omkring 800 - 1000 sidor, allt beroendes på vilken papperstyp man väljer.)

Din inköpskorg

Ekpres gebyr
Pris totalt exkl. moms
Samlet rabat

Vi rekommenderar att du beställer på nätet.

På så sätt vet du säkert att beställningen blir korrekt när det gäller format, upplaga och färger.
Och du undviker förseningar på grund av att vi måste lägga in beställningen manuellt.

Om du är osäker kan du kontakta kundtjänst på info@lasertryck.se
eller på tel. +45 87 303 403
Få innehållet i varukorgen skickat till valfri e-postadress.
I e-postmeddelandet finns en direktlänk som underlättar återbeställning.
>
Neutral offert

Möjligheten för att få neutrala offerter är ett verktyg till de många reklambyråer som vi har glädje av att vara underleverantörer för.

Genom att få neutrale offerter kan byråerna lätt anpassa priserna och skicka det vidare till deras kund. Vårt namn, logga och beställningslänk finns inte med i offerten.

Allt är möjligt
Om du har frågor, eller inte hittar det du söker, vänligan kontakta vår kundtjänst på info@lasertryck.se eller ring på 08-55 11 89 54.