Beställ före kl. 13 idag TORSDAG och vi skickar fredag ?

Tryck av katalog i färg eller svart/vit

En katalog kan vara flera saker. Vi erbjuder dessa två typer av trycksaker, som båda kan vara "en katalog".

Tryck av häftor

Ett häfte består av flera ark vikta på mitten och häftas i ryggen. Från 8 till 64 sidor.

Format
Valgfrit format
Antal
Fra 1 stk.
Medie
6 medietyper
Produktionstid
4-8 vardagar (eller 48 timmar)
Gå till häftor

Tryck av böcker

Et häfte på mer än 64 sidor bör du få tryckt som en bok med limrygg.

Format
Valgfrit format
Antal
Från 50 st.
Medium
6 medietyper
Produktionstid
11-15 vardagar

Böcker

Gå till böcker

mer information om tryck av kataloger

När du tänker på ordet ”kataloger”, tänker du kanske på ett tyckt blad från ditt närmaste köpcenter eller varuhus, med snygga, blanka sidor och en massa bilder i. Men en katalog kan vara många saker och ha många olika ändamål. Som du kan se här, erbjuder vi katalogtryck i tre olika utföranden: Böcker, foldrar och häften.

Folder
En folder är den minsta trycksak, som man kan kalla för en katalog. Den består av ett enkelt ark papper, som antingen är vikt på mitten eller flera gånger, och i det format du önskar. Dom mest populäraste formaten är A4 vikt på mitten, eller två gånger, så har man en s.k. M65-folder. Dessa ser man mycket ofta som prislistor i pizzerior, mindre restauranger eller asiatiska Takeaway ställen. Även om foldrar kan vara stora i formatet, är utrymmet begränsat.

Häften
Ska du använda mer plats än en folder kan ge dig, bör du överväga ett häfte. Det består av flera ark, som är vikta på mitten och häftade i ryggen, oftast med två metallklammer, några gånger endast en. Häften har minst 8 sidor (två ark, vikta i mitten) och kan innehålla upp till 80. Har du fler än 64 sidor, är det dock oftast bättre att välja en limbunden bok istället, då ryggen blir snyggare.

Böcker
Har du många sidor, ska det stå något på ryggen på din katalog, eller önskar du en speciell inbindning som hårdpärm eller en spiral, så ska du titta på böcker. Du kan få kataloger tryckta som en bok, allaredan från 24 sidor, men den kan innehålla lika så många sidor som du har behov för. (Nästan - gränsen ligger på omkring 800 - 1000 sidor, allt beroendes på vilken papperstyp man väljer.)

Du har massor av alternativ med kataloger
Kataloger kan vara en viktig del av marknadsföringen för ditt företag. Med kataloger från LaserTryck.se har du möjlighet att marknadsföra dina produkter och tjänster på ett praktiskt och tydligt sätt, samtidigt som du ger dina potentiella kunder en känsla av förtroende och trovärdighet när de bläddrar i dina kataloger.

Kataloger från LaserTryck.se kan användas för en mängd olika ändamål. Du kan ex. använda kataloger för att låta dina kunder se och jämföra alla dina produkter och tjänster på en gång. Kataloger kan också användas för att skapa en överblick över alla produkter och tjänster som ditt företag erbjuder, och kan därför vara ett bekvämt och tidsbesparande sätt för kunder att lära sig om din verksamhet.

Samtidigt kan kataloger från LaserTryck.se också användas för att marknadsföra nya produkter eller tjänster. Genom att till exempel skicka dina kataloger med dina försändelser till dina kunder får du möjlighet att presentera dina nya produkter eller tjänster på ett praktiskt och överskådligt sätt, samtidigt som du ökar din synlighet.

Stick ut med kataloger
Kataloger från LaserTryck.se kan också vara ett effektivt sätt att sticka ut. Genom att ha en professionell design och layout visar du att din verksamhet är professionell och pålitlig. Det skapar förtroende för ditt varumärke och ökar sannolikheten att dina kunder väljer dig framför dina konkurrenter.

Sammantaget är kataloger ett praktiskt och förtroendeingivande sätt att marknadsföra ditt företag. De kan ge kunderna en överblick över dina produkter och tjänster och visa att din verksamhet är professionell och pålitlig. Men om det inte är kataloger du letar efter erbjuder LaserTryk.dk en hel del andra produkter som du kan använda i samband med din marknadsföring, här bl.a. flygblad, folders, vykort och mycket mer.

Ge dina kunder möjlighet att granska ditt urval med en katalog

I en tid där den digitala världen dominerar och där allt går att hitta online kan det verka förvånande, men en väldesignad tryckt katalog är fortfarande ett av de mest effektiva sätten att visa upp dina produkter eller tjänster. LaserTryck.se erbjuder ett antal kataloglösningar som är designade för att presentera ditt varumärke och dina produkter eller tjänster på bästa möjliga sätt.

Kataloger från LaserTryck.se garanterar dig och dina mottagare ett konkret sätt att granska dina produkter eller tjänster. Kataloger låter dina kunder ta sig tid att bläddra igenom ditt urval, känna kvaliteten på papperet, beundra det skarpa trycket och överväga deras val. En väldesignad katalog från LaserTryck.se är en inbjudan att fördjupa sig i ditt varumärke.

LaserTryck.se tar dig och dina önskemål på allvar. Varje aspekt av din katalog, från papperskvaliteten till finishen och den övergripande layouten, är under din kontroll, så du kan noggrant välja vad som representerar ditt varumärke på bästa möjliga sätt. Vi kan trycka din logotyp, dina bilder, dina beskrivningar och andra önskemål i levande färger som verkligen förmedlar ditt varumärke och ditt urval.

Gör intryck med kataloger från LaserTryck.se

Förutom att vara ett effektivt säljverktyg är kataloger också ett kraftfullt varumärkesverktyg. Med din logotyp och namn väl synligt på varje sida är varje katalog en minimarknadsföringskampanj som lämnar ett bestående intryck på mottagarnas sinnen.

Om du letar efter ett effektivt, påtagligt sätt att presentera dina produkter eller tjänster, är kataloger från LaserTryck.se det perfekta valet, eftersom de också är prisvärda. Med våra konkurrenskraftiga priser kan du presentera ditt varumärke på ett professionellt sätt utan att spränga din budget. Om kataloger inte är vad du letar efter erbjuder LaserTryck.se ett brett utbud av alternativa trycksaker. Detta gäller bl.a flygblad, broschyrer, brevpapper och mycket mer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: