Beställ före kl. 13 imorgon TORSDAG och vi skickar fredag ?

Klassisk kalender

Marknadens billigaste reklamkalender, perfekt att dela ut till företagets kunder och bifoga i kuvert.
Kalendrar kort beskrivning
  • Färgtryck på båda sidor
  • Svanenmärkt trycksak ?
  • Billig marknadsföring året om

Även om dom flesta datorer, tablets och mobiler har en inbyggd kalender i dag, är en tryckt kalender med logo fortfarande en populär reklamgåva. Digitala kalendrar är ofta inte så praktiska, när man ska få en snabb överblick över hela året.

Vi erbjuder också:

Prisberäknare

Produktionstid: 4 vardagar (eller 2 vardagar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

EN KLASSISK KALENDER MED LOGO ÄR ETT VÄRDEFULLT REDSKAP I VARDAGEN


Perfekta för att skicka ut med posten
En kalender med logo kan lätt packas i kuvert. Våra klassiska kalendrar består endast av ett enkelt ark, så de kan bifogas tillsammans med årsredovisningen, jul- eller nyårshälsningen, fakturan eller offerten. Du kan också ha en hög liggandes i din reception, i väntrummet, eller i mötesrummet, så besökande bara kan ta en. Hur praktiska dom är, blir man först påmind om när man ser dom. Man kan fint skriva på dem med kulspetspenna, och för många är det ett ovärderligt redskap i vardagen. Som utgångspunkt är kalendern med tryck på båda sidor, dvs. det är plats till 6 månader på varje sida av arket.

Använd en av våra mallar, eller gör det lätt för dig själv och låt oss hjälpa dig med uppsättningen
Du kan downloada en av våra mallar och själv sätta din logo, texter eller bilder på. Dom kommer i olika färger och håller sig till en mycket enkel uppsättning. Har du inte så mycket erfarenhet med layout, och skulle kunna tänka dig andra färger, andra viktiga dagar, kanske bilder och logon på din kalender? Skriv en mail till info@lasertryck.se, så kommer en av våra grafiker återkomma med en icke-bindande offert på uppsättning av en kalender med logo efter dina önskemål.

Håll koll på dina möten med en snygg väggkalender

Vi lever i en hektisk tid, där tiden går fort och där det kan vara svårt att hålla koll på allt vi ska åstadkomma. Som tur är finns det mycket du kan göra för att göra vardagen mer hanterbar. Ett av de smarta verktygen är väggkalendrar från LaserTryck.se som kan hjälpa dig att strukturera och planera din vardag samtidigt som du kan marknadsföra ditt varumärke.

Väggkalendrar från Lasertryck.se kan vara ett snyggt och dekorativt tillskott till hemmet eller kontoret samtidigt som de fyller ett praktiskt behov. Eftersom väggkalendrar har en praktisk funktion i sig gör du dina mottagare en tjänst genom att erbjuda dem en snygg väggkalender. Därför är det självklart att använda väggkalendrar som ett marknadsföringsverktyg för ditt varumärke. Fördelen med väggkalendrar är att de kan användas till många saker, oavsett om dina kunder eller anställda behöver skriva ner arbetstider, planera veckoscheman eller hålla koll på personliga mål.

Öka din synlighet över en längre tid med väggkalendrar

Väggkalendrar som marknadsföringsverktyg är otroligt effektiva, eftersom väggkalendrar ser till att dina mottagare tittar på sina kalendrar ofta under en lång tidsperiod. Om du utsätts för samma varumärke dag ut och dag in ökar det naturligtvis din varumärkesmedvetenhet. Du kan dra nytta av detta så att dina mottagare kommer ihåg ditt varumärke som något av det första de ser när de behöver dina produkter eller tjänster.

Sammantaget kan väggkalendrar vara otroligt effektiva för att öka dina mottagares varumärkesmedvetenhet och kan hjälpa till att säkerställa att ditt företag lever upp till sin fulla potential. Om väggkalendrar inte är rätt produkt för dig och ditt företag, erbjuder LaserTryck.se ett brett utbud av andra trycksaker som du kan använda som marknadsföringsverktyg, inklusive block, kaffe termos, vykort, muggar och mycket mer.

Kalendrar – den perfekta reklampresenten

Letar du efter ett unikt och effektivt sätt att visa upp din logotyp? Vi erbjuder flera olika typer av kalendrar med tryck av högsta kvalitet.

Våra kalendrar är ett smart och prisvärt sätt att visa upp din logotyp, dina produkter eller tjänster. Det finns många skäl att använda kalendrar som ett redskap i marknadsföringen. Kalendrar garanterar långsiktig synlighet, når ut till en bred publik, är användbara och sätter en personlig prägel. Oavsett om du vill dela ut kalendrar som reklampresenter, använda dem som ett marknadsföringsverktyg eller helt enkelt hänga upp dem på kontoret har vi den perfekta lösningen.

Utforska våra många alternativ för kalendrar

Våra kalendrar kan naturligtvis anpassas exakt efter dina behov. Utforma kalendern precis som du vill ha den och skapa en kalender med en professionell touch och ditt företags identitet.

Vi erbjuder fem olika typer av kalendrar. Både våra skrivbordskalendrar, klassiska kalendrar, väggkalendrar, hängkalendrar och planeringskalendrar med din logotyp har ett stort långsiktigt värde och ser till att du blir ihågkommen under hela året.

Skapa en personlig hängkalender eller skrivbordskalender med bilder som speglar ditt företag. Med våra klassiska kalendrar och väggkalendrar kan du sätta din prägel på dem i form av en logotyp och kontaktinformation, och med vår planeringskalender i whiteboardlaminat kan du se till att kontoret har en tydlig överblick över alla möten.

Vi vill gärna hjälpa dig att få exponering året runt.

FRÅGOR OCH SVAR

Kan man skriva på kalendern?

Ja, det kan du fint med kulpenna eller tusch.

Hur designar jag min kalender?

Designa själv eller använd en av våra gratis mallar och placera ditt logo. Vi hjälper naturligtvis gärna, om du behöver hjälp. Skriv en mail til layout@lasertryck.se så återkommer vi med en offert.

Vilket format är mest lämpligt som väggkalender?

Det är smak och behag, men oftast används B2 (50 x 70 cm), som väggkalender.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Lars Høyer
Lars Høyer
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder .
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Anmärkning angående Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil levereras individuellt och utan appliceringstejp, vilket innebär att monteringen sker manuellt för varje del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej!

Vi har nu skickat en offert.

Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick. Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.

Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303.

Med venlig hilsen
Ronni Thing,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck

Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck