Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Lådor av wellpapp

Lådor med ditt eget tryck på. Sylvassa priser på de fem populäraste storlekarna.
Lådor kort beskrivning
  • Perfekt för allt från produkt till frakt
  • Lådor med färgtryck på en eller båda sidor
  • Välj mellan nio populära storlekar

Vad är en produkt utan den helt riktiga förpackningen? Lådor av wellpapp kan användas som emballage med extra information eller till att skicka en vara ut till dina kunder - dom är nämligen tillverkade av skyddande material.

Prisberäknare

Produktionstid: 11 vardagar (eller 7 vardagar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

MER INFORMATION OM LÅDOR AV WELLPAPP

Varför lådor?
Du kan både få kartonger med tryck i en mycket enkel kvalitet, eller välja att få lagt exklusiva effekter på ytan, T.ex. partiell lackering, guld- och silver-effekter. Vi har också möjlighet för att laminera dom färdiga packade lådorna (försegla dom med krympfolie), så inpackningen är helt vattentätt. Få offert på foliepacketering och exklusiva lackeffekter, skriver du endast en mail.

Hur ser era kraftiga lådor av wellpapp ut?
Lådorna är tillverkade i 2 mm böljpapp, fyrkantiga, och kan beställas i olika höjder och format. Dom stängs genom att köra dom två flikarna på framsidan av locket in i två fållor i sidan. På det sättet är det säkert, att lådan inte kan öppna sig av sig själv. Resten av designen är helt upp till dig: Du kan utnyttja hela ytan och använda alla dom färger du önskar. Du kan antingen välja att få tryck på insidan av lådan. Kom ihåg, att innersidan av locket är det första mottagaren ser, när han öppnar lådan.

Speciella lådor skräddarsytt till din produkt
Skall du använda lådor som inpackning av din produkt? Är 2 mm böljpapp kanske för kraftigt, och letar du efter något som är mer exklusivt? Vi kan producera kartonger med tryck i speciella former, storlekar och med andra typer av förslutningar. Börja med att gå in på våran sida om presentlådor, där du kan finna dom mest vanligaste typerna av produktinpackningar. Skall det vara ännu mer speciellt, sitter våran presentlåde-expert Klaus Sørensen alltid redo att hjälpa dig.

Uppgradera dina förpackningar med lådor med tryck

Om du vill att din produkt ska sticka ut bland mängden är personliga lådor av wellpapp från LaserTryck.se den perfekta lösningen för dig och ditt företag. Med våra personliga lådor kan du imponera på dina kunder och skapa unika köpupplevelser så att kunderna minns din produkt samtidigt som du stärker din varumärkesidentitet.

LaserTryck.se erbjuder en mängd alternativ för lådor med tryck, så att du kan välja de lådor som passar bäst för dina produkter och ditt företag. Med andra ord kan du anpassa dina förpackningar eller lådor efter just dina behov. Vi kan till exempel trycka logotyper, slogans eller din unika design på lådorna, så att lådorna blir 100 % skräddarsydda för din produkt och ditt företag.

Ge dina kunder en speciell upplevelse med lådor av wellpapp

En av de största fördelarna med att använda personliga lådor med tryck är att det är ett väldigt effektivt sätt att skapa en stark varumärkesidentitet. Du kan skapa ett extra blickfång och sticka ut från dina konkurrenter med snygga, personliga lådor som samtidigt ger ett exklusivt intryck. Skapa igenkänning och öka kundernas medvetenhet om ditt varumärke.

Lådor av wellpapp från LaserTryck.se är pricken över i. Det ger en extra personlig touch som förmedlar seriositet och professionalism. Lådor med tryck ger dina kunder en minnesvärd upplevelse när de packar upp sina produkter. Det märks när man har lagt vikt vid detaljerna, och det är något som kunderna är uppmärksamma på. Det skapar en fantastisk kundupplevelse när man får en produkt som är unik och känns speciell. Det ökar dina chanser för att kunderna kommer tillbaka och rekommenderar dina produkter till andra.

Om lådor av wellpapp inte är exakt det du letar efter erbjuder LaserTryk.dk ett brett utbud av andra produkter som du kan använda för marknadsföring, bland annat kuvert, klistermärken, vykort och förpackningar.

FRÅGOR OCH SVAR

Kan jag välja en annan typ av stängning?

Alla lådor har samma typ av stängning (se den översta bilden). Pris för annan stängning, ca. 2.000 kr. i tillägg för ny stansform - skriv till offert@lasertryck.se.

Kan jag välja en annan storlek?

Allt är möjligt! Sänd din förfråga till produktexperten Lars på lh@lasertryck.se.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Lars Høyer
Lars Høyer
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder lådor.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Anmärkning angående Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil levereras individuellt och utan appliceringstejp, vilket innebär att monteringen sker manuellt för varje del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej!

Vi har nu skickat en offert.

Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick. Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.

Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303.

Med venlig hilsen
Ronni Thing,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck

Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck