Beställ idag LÖRDAG och vi skickar tisdag ?

Mässvägg

Vårt största utställningssystem som drar till sig uppmärksamhet och gör det dekorativt i mässmontern.

Mässvägg kortfattat

  • Komplett system, inkl. transportlåda och halogenlampor
  • Transportlådan förvandlas lätt till ett bord
  • Brandgodkänt - se certifikat
  • Greenguard-certifierat

Med en mässvägg kan du faktiskt få ett komplett setup. Och du behöver inte en enda ting utöver det du har i den praktiska transportlådan. Det medföljer två spots, och om du väljer till en bordskiva, kan själva transportlådan ställas upp som ett ståbord.

Fler produkter till ditt mässtånd:

Prisberäknare

Produktionstid: 6 vardagar (eller 3 vardagar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa
Typ12345
Mässvägg ?13 97523 90933 46841 34750 731
Plåtset för Mässvägg 7 79315 51623 23930 96438 689
Bordplade til transportkasse 7211 3722 0232 6763 329
Print till transportlåda (180 x 80 cm) 2 2684 4666 6648 86411 064

MER INFORMATION OM MÄSSVÄGG

Stort och enkelt
En mässvägg kan vara lösningen till dig, den kan enkelt monteras och nedmonteras som ett samlat utställningssystem på mässan. Med en mässvägg behöver du inte ta dig av en massa småting, som ska packas och sorteras i alla möjliga lådor och påsar - du har säkert nog att se till i förväg! Alla stänger och dom sex flexibla banor kan snabbt packas ner i den medföljande transportlådan. Den har hjul och ett handtag, så transporten inte bara är smidig till och från mässan, men också på själva mässan.

Ett komplett setup
Det bästa är dock, att det inte är det hela. Med en mässvägg kan du faktisk få ett komplett setup, och du behöver inte en enda sak utöver det du har i den praktiska transportlådan. Med mässväggen medföljer två stk. spots, och om du väljer till en bordskiva, kan själva transportlådan ställas upp som ett ståbord, så är du genast redo till att ta emot dom besökande. Om du vil utnyttja den plats du har helt optimalt, kan du i övrigt också beställa tryck till ståbordet. Det är en lång bana, som kan läggas runt om lådan och stängs på baksidan med kardborre - lättare blir det inte.

Det tekniska
I monterat tillstånd mäter en mässvägg 301 x 224 cm, och framsidan består av sex banor, som bär din design. Dom två yttersta banorna bildar en bågad/halvcirklad form om ytterkanterna, så trycket kan ses från flera vinklar. Du ska dock tänka på, att dom yttersta ca. 50 cm ligger på dom bågade områdena, så här bör du undvika texter eller viktiga element, som alltid ska kunna ses. Hela systemet väger ca. 62 kg, och har en B2-brandgodkännelse.

Andra möjligheter
Ska du ha ett ännu större setup, eller några externa element som du kan använda tillsammans med din mässvägg? Så pröva att ta en titt på mässstånd, som är gjorda av ReBoard-skivor. Du kan också nöja dig med att beställa ett ståbord eller en disk från mäss-montersystemet.

Gör dig uppmärksammad med mässväggar
Mässväggar från LaserTryck.se är perfekta för att presentera ditt företag eller organisation på mässor, utställningar och andra evenemang. De kan anpassas med din egen design och ditt budskap, vilket ger dig möjligheten att sticka ut från dina konkurrenter och attrahera potentiella kunders eller affärspartners uppmärksamhet.

Med mässväggar från LaserTryck.se kan du kommunicera ditt budskap på ett effektivt sätt. Genom att ha din logotyp, produktbilder eller budskap på väggen kan du enkelt förmedla ditt företag och ditt budskap. Samtidigt kan utställningsväggar utformas efter dina specifika behov och önskemål, så att du kan skapa ett helt unikt uttryck som representerar ditt företag och dess värderingar. På så sätt kan du stärka ditt varumärke och öka din synlighet, vilket är alfa och omega för om du uppmärksammas.

Mässväggar som en praktisk lösning
Mässväggar från LaserTryck.se är också ett praktiskt sätt att marknadsföra ditt företag. De kan enkelt vikas och transporteras, vilket gör att du kan ta dem med dig till olika evenemang och presentera ditt varumärke på ett professionellt sätt, var du än är.

En annan fördel med mässväggar från LaserTryck.se är att de är designade för att vara lätta att sätta upp och ta ner, och det krävs inga speciella kunskaper eller verktyg för att sätta upp dem. Det gör att du kan ha en professionell och imponerande mässsvägg på olika tillställningar och mässor, även om du inte har någon som hjälper dig.

Sammantaget är mässväggar från LaserTryck.se ett effektivt, attraktivt och praktiskt sätt att marknadsföra ditt företag på mässor och utställningar, som kan anpassas exakt efter dina önskemål och behov. Om mässväggar inte är produkten du letar efter erbjuder LaserTryk.dk ett brett utbud av andra marknadsföringsprodukter, såsom mässmontrar, roll-ups, ståbord, banderoller och mycket mer.

Skapa din egen scen med zipper walls från LaserTryck.se

Vi vet att en mässa är som en djungel där man måste kämpa för att dra till sig uppmärksamhet. Men frukta inte, med zipper walls från LaserTryck.se får du inte vilken zipper walls som helst. Du får ett färgglatt, iögonfallande alternativ som ser till att ditt varumärke blir i fokus för varje event. Du kan använda zipper walls från LaserTryck.se för att visa upp dina produkter och tjänster på ett unikt sätt, skapa medvetenhet om ditt varumärke och göra intryck på potentiella kunder.

Våra zipper walls med eget tryck är som ett konstverk som berättar ditt företags historia på ett unikt och fängslande sätt. Vårt kreativa team är redo att omsätta dina idéer till verklighet. Oavsett om du har en tydlig vision eller behöver inspiration, är LaserTryck.se här för att hjälpa dig skapa den perfekta zipper walls som skriker efter uppmärksamhet.

Fånga ögonen på förbipasserande med zipper walls från LaserTryck.se

Föreställ dig att komma till mässan där din zipper wall är uppsatt. Snarare än en grå och anonym vägg som får folk att gäspa av tristess, är din zipper wall en kombination av färger och grafiska element som väcker nyfikenhet hos förbipasserande. De kan inte låta bli att vända på huvudet och leta efter dig.

Våra zipper walls med eget tryck är nyckeln till din framgång på din nästa mässa. Hoppa på tåget och låt oss tillsammans skapa en show som gör dina konkurrenter gröna av avund. Förutom zipper walls erbjuder LaserTryck.se ett stort sortiment av andra trycksaker som du också kan använda för att marknadsföra dig själv på din nästa mässa. Detta gäller bl.a broschyrer, roll-ups, visitkort, mässmontrar och mycket mer.

Frågor och svar

Vad mäter en mässvägg?

Utställningsväggen mäter 301 x 224 cm och består av 6 banor ?

Är mässväggar brandgodkända?

Våra mässväggar har B1 brandgodkännande, och får användas på mässor och utställningar. Mer info om brandgodkännandet hittar du här.

Vad betyder "plåtset" i beräknaren?

Plåtsettet är det faktiska trycket som du monterar på mässväggen. Din mässvägg levereras med ett set, men du kan enkelt återanvända din mässvägg och beställa ett nytt tryck.

Kommer mässväggen också med en bordsskiva?

Nej. Bordsskiva är ett tillägg. Detsamma gäller tryck till transportlådan.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder mässvägg.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Skickas i tid – annars gratis
Upplever du att vi inte får iväg din trycksak i tid, och du har beställt dem med expresstryck, erbjuds du trycksaken utan kostnad, dock högst 5.000 kr exklusive frakt
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning
Hej!

Vi har nu skickat en offert.


Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick.
Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.


Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck
Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck