Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Presentkort

Presentkort i alla storlekar och för alla tillfällen. Perfekt på scenen och för bra pressbilder.
Presentkort - kort sagt
  • Greenguard certificeret
  • Perfekt för tävlingar
  • Två populära format eller välj ditt eget
  • Gratis designmallar

Presentkort är det perfekta sättet att presentera ett kontantpris till tävlingar, som gåva eller i samband med till exempel sponsorarbete eller insamling.

Prisberäknare

Produktionstid: 6 vardagar (eller 3 vardagar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

Presentkort - SÅ KAN DU UTDELA DINA PENGAR MED STIL


Ett måste till dem som håller tävlingar
Hur överlämnar man en prissumma, så det är fortfarande utrymme till en bra show, så att press, familj och gäster kan ta bilder? Lösningen är här - en stor check!

Designen är helt upp till dig
Hur skall en stor check se ut, när den ska vara smakfull och elegant. Hur ska ditt presentkort se ut? Du kan antigen använda en av våra mallar, som är utformade precis som klassisk check, eller själv komma igång och designa en presentkort helt från början. Tänker du, att din presentcheck ska se väldigt speciell ut, men du kanske inte har programmen eller egenskaperna till att designa den, vänligen kontakta vår layout-avdelning och få ett prisförslag till en design efter dina önskemål. På LaserTryck.se kan du få layouten för din trycksak enligt en fast prislista och slipper på så sätt obehagliga överraskningar.

Även för andra ändamål - presentkort är också lämpligt till sponsring eller en välgörenhetsinsamling
En stor presentcheck blir oftast använd som en pris man kan överlämna till vinnaren på en scen, men som namnet säger, är den också lämpligt till dom situationer, där en pengasumma skall överlämnas som en gåva, eller i samband med sponsring eller en välgörenhetsinsamling. Skapa oförglömliga minnen med gåvocheckar

gåvocheckar från LaserTryck.se är ett fantastiskt sätt för företag, organisationer eller andra att ge tillbaka till samhället genom att till exempel stödja föreningsliv eller andra välgörande ändamål. Det bästa med gåvocheckar är att de också är bra för dig och ditt företag. Genom att dela ut gåvocheckar kan ditt varumärke öka sin synlighet och dina mottagares varumärkesmedvetenhet, samtidigt som du bygger ett gott rykte bland dina kunder och det lokala samhället som helhet.

Med gåvocheckar från LaserTrcyk.se kan du därför effektivt marknadsföra ditt företag, då mottagarna, till exempel en stor förening och dess medlemmar, kommer att tänka tillbaka på ditt varumärke varje gång de kommer ihåg gåvan eller tittar på din attraktiva gåvocheck. Så här kan du få ytterligare exponering genom gåvocheckar över längre tid.

gåvocheckar kan hjälpa dig att bygga upp ett gott rykte och stärka dina relationer med dina kunder och ditt närområde. När företag visar att de är villiga att ge tillbaka till samhället visar de också att de bryr sig om mer än bara sitt eget resultat. Det kan ge andra en ännu mer positiv uppfattning om dig och ökar dina kunders lojalitet till ditt varumärke. På så sätt kan gåvocheckar från LaserTryck.se hjälpa till att skapa en känsla av sammanhållning mellan dig, de organisationer du stödjer och närområdet.

Designa dina nästa presentcheckar

Det finns flera fördelar med att använda gåvocheckar från LaserTryck.se. Du har möjlighet att skräddarsy dina nästa gåvocheckar så att de passar ditt varumärke och ditt budskap. Du kan välja färger, grafik och text som passar just ditt företag och den sak du vill stödja.

Om gåvocheckar inte är den produkt du letar efter har LaserTryck.se ett brett utbud av andra trycksaker som kan vara en lönsam investering i samband med din marknadsföring. LaserTryck.se erbjuder bl.a. broschyrer, kuvert, kartongfigurer, t-shirts och mycket mer.

Visa ditt stöd med presentcheckar från LaserTryck.se

Presentkort är ett bra sätt att visa ditt stöd. Oavsett om du är ett företag som vill sponsra den lokala fotbollsklubben, en organisation som vill stödja sina lokala föreningar eller något helt annat, så har presentkort otaliga användningsområden. LaserTryck.se har ett öga för detaljer, så du kan med säkerhet välja oss när du behöver din nästa presentcheck.

Vad gör presentkort från LaserTryck.se unika? För det första kan de skräddarsys exakt efter dina önskemål och behov. Vad du än vill trycka på din logotyp, varumärke, mottagarens namn, en hälsning eller något annat du vill förmedla så går det att trycka på ditt nästa presentkort i fina och tydliga färger som även kan anpassas efter ditt varumärkes uttryck.

LaserTryck.se är dedikerade till att leverera hög kvalitet, och vi har många års erfarenhet i branschen. Vårt duktiga team jobbar hårt för att ditt varumärke ska presenteras på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder en mängd olika designalternativ så att du kan välja en look som perfekt matchar ditt företags image.

Kom till centret med presentkort från LaserTryck.se

Presentkort från LaserTryck.se är också ett utmärkt marknadsföringstillfälle. Varje gång ditt presentkort används kommer ditt varumärke att stå i centrum för uppmärksamheten. Ofta väljer många mottagare att lämna presentkortet framför sig eller liknande och på så sätt fortsätta annonsera om ditt företag en lång tid framöver. Att investera i presentkort som både är hållbara och speglar ditt företag eller organisation på bästa sätt är därför en investering i sig.

Sammantaget kan presentkort göra en positiv skillnad för dig och andra och kan användas i en mängd olika sammanhang. Om presentkort inte är den produkt du behöver, erbjuder LaserTryck.se en hel del andra trycksaker som du kan använda i din marknadsföring. Detta gäller bl.a kalendrar, presentaskar, golvskyltar och mycket mer.

FRÅGOR OCH SVAR

Kan jag få presentkort i andre storlekar?

Ja, du kan lätt ange en valfri storlek i beräknaren.

Kan presentkort få avrundade hörnen?

Ja, det kan du. Kolla istället möjligheterna på våra standard skyltar.

Vad är presentkorten producerade på?

Vi trycker med fullt färgtryck på en 5 mm PVC platta, som kan återanvändas på mycket miljövänliga villkor - se produktinfo.

Kan jag få presentkort på andra material?

Ja, det kan du. Kolla istället möjligheterna för våra standard skyltar.

Vart ska jag skriva på mitt presentkort?

Designet är helt upp till dig. Du kan också lätt använda våra gratis design mallar. Se mallar.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder gavechecks.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Anmärkning angående Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil levereras individuellt och utan appliceringstejp, vilket innebär att monteringen sker manuellt för varje del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej!

Vi har nu skickat en offert.

Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick. Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.

Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303.

Med venlig hilsen
Ronni Thing,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck

Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck