Beställ före kl. 13 imorgon TORSDAG och vi skickar fredag ?

Textil med tryck

Oändliga möjligheter med textiltryck i många olika färger!

Textiltryck kortfattat:

  • Oeko-Tex certifierad Se licens
  • T-shirts, hoodies, sweatshirts och sporttröjor med tryck.
  • Stort färgutbud.
  • Många olika storlekar.
  • Kvalitetstryck som tål många tvättar.

Ska du på mässa, vara föreläsare eller besöka en utställning, se till att ha matchande t-shirts för alla deltagare. Ge dina anställda snygga hoodies och sweatshirts med din logotyp och få vandrande reklam från en lojal ambassadör.

Transfer
Om du letar efter överföring utan textil kan du beställa det här.

OBS: Grafik för textil bör vara ren vektorgrafik eller PNG med transparens. Vi rekommenderar att skuggor inte används i grafiken.

Prisberäknare

Produktionstid: 
T-shirts: 7 vardagar (upp till 100 st.), Sweatshirts/Hoodies: 10 vardager
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna är inkl. korrekturläsning, start och färgetryck.

Många typer och storlekar
Vi erbjuder olika typer av textilier med tryck, och du kan enkelt välja olika typer, storlekar och färger i din beställning. Endast för den första typen tas en startavgift, så det är fördelaktigt att beställa olika typer i en och samma beställning. Vi erbjuder:

  • T-shirts (barn, damer och herrar)
  • Hoodies (Unisex)
  • Sporttröjor
  • Sweatshirts (Unisex)

Du kommer senare i din beställning bli ombedd att ladda upp tryckfilen. Tryckfilen/grafiken för textiltryck måste levereras som ren vektorgrafik. Vi skickar sedan en förslag på motivplacering till dig.

Observera att produktionstiden kan förlängas vid beställning av fler än 100 stycken.

4 213 SEK
5 658 SEK
5 283 SEK
Priserna är exkl. moms och administrationsavgift på 65 SEK

Din tryck på t-shirts, sporttröjor, sweatshirts och hoodies

Tryck på kläder kan göra mycket för ditt varumärke
Utmärk dig med en tröja i företagets färger, eller använd en vit eller svart variant om evenemanget är mer formellt. Du kan placera din logotyp och företagsnamn, men också en slogan eller varje anställds namn - ett genialt alternativ till namnskyltar! Med kreativitet kommer besökare att minnas dig och ditt företag. Ska du delta i ett motionslopp eller sportevenemang, överväg att använda våra löpartröjor med tryck.

De kan tvättas i maskin
Vårt tryck tål många maskintvättar vid max 40 grader och med avigsidan ut. Om strykning behövs, gör det på avigsidan och inte på sidan med trycket. Vi rekommenderar att inte använda torktumlaren för våra textilier med tryck.

Också för privat bruk
Textil med tryck behöver inte vara förbehållet speciella tillfällen. Skaffa en t-shirt och sweatshirts till alla elever i din klass eller på fritidsklubben, eller till alla medlemmar i föreningen eller reseföretaget. Vi erbjuder t-shirts för både kvinnor, män och barn, samt sweatshirts och hoodies i unisex, alla i många olika färger. Kvaliteten är toppklass och priserna mycket överkomliga:

Om placeringen av motivet
Du kan få tryck både på framsidan (bröstet) och baksidan (ryggen). Trycket kan mäta upp till 35 x 45 cm i storlek, och den exakta placeringen är helt upp till dig. Du kan skicka oss en skiss för att visa var motivet ska placeras eller beskriva det mycket noggrant i kommentarsfältet. När vi har fått din beställning kommer vi att återkomma med en korrektur för din godkännande, det vill säga där kommer du att kunna se hur motivet placeras. Vi trycker först när du är nöjd med korrekturet och har godkänt det.

Stärk ditt varumärke med specialdesignade t-shirts, sweatshirts och hoodies

Det finns många sätt att marknadsföra ditt företag eller organisation på. Textil med tryck från LaserTryck.se är ett perfekt verktyg du kan använda för att främja ditt varumärke. Inte bara är våra kläder bekväma och mångsidiga, utan de är också effektiva för att sprida ditt företags eller organisations budskap. Textil med tryck är samtidigt synliga och iögonfallande och kan passa bra in i många olika situationer.

LaserTryck.se erbjuder textil med tryck där du själv kan designa med din egen logotyp, egen text eller eget bild. Det innebär att du kan designa dina helt unika kläder med tryck som passar för varje tillfälle. Det kan öka din synlighet, utveckla ditt varumärke och sticka ut från dina konkurrenter.

Få en enhetlig stil med t-shirts med tryck

En av de stora fördelarna med textil med tryck är att de är bra för att ge en enhetlig visuell identitet bland dem som bär dem. Om du vill ge dina anställda, volontärer eller medlemmar en enhetlig och professionell look kan t-shirts, hoodies eller sweatshirts med tryck vara ett fantastiskt alternativ som andra kommer att lägga märke till.

Oavsett om du letar efter textil för en idrottsklubb, företag eller en ideell organisation är det ett bra verktyg för att höja sammanhållningen och skapa en känsla av gemenskap och enhet över gruppen. Med textil med tryck från LaserTryck.se har du möjlighet till den perfekta kombinationen av reklam, gemenskapskänsla och en personlig touch.

Om inte textil med tryck är det du letar efter, erbjuder LaserTryck.se också en mängd andra produkter som kan användas för att stödja ditt varumärke och skapa sammanhang i din marknadsföring. Du kan med fördel utforska våra lösningar inom vattenflaskor, broschyrer, klistermärken och många andra bra produkter.

Kläder med tryck är det perfekta marknadsföringsverktyget

Kläder med tryck har länge varit ett populärt sätt att marknadsföra budskap eller företag på, och det finns goda skäl till att det fortfarande är ett av de mest effektiva och populära marknadsföringsverktygen idag. Svaret är enkelt; din logotyp på kläder kan inte bara marknadsföra ditt varumärke, utan kan också skapa enhetlighet inom en grupp.

Din logotyp på kläderna uttrycker också en stolthet över att vara en del av något större än en själv.

Framstå professionellt med logotyp på kläderna

Anpassa designen så att den speglar ditt varumärke och kommunicerar ett relevant budskap. Fördelen med kläder med tryck är att de är rörlig reklam som skapar synlighet för ditt företag eller organisation. Överallt du går, går ditt varumärke eller budskap ut.

Överväg dina designer

Textil med tryck är otroligt mångsidigt, och du kan designa dem på många olika sätt. De används brett för att uttrycka åsikter, värderingar och som reklammedel och går aldrig helt ur mode.

Det är förmodligen därför de används i alla möjliga sammanhang. Särskilt populära är t-shirts, sweatshirts och hoodies som merchandise i samband med konserter, musiksläpp eller inom idrottens värld. Samtidigt kan de också användas för att visa stöd för en organisation.

Därför bör du överväga vilket uttryck du vill uppnå och hur du vill att dina t-shirts, hoodies eller sweatshirts ska tas emot. Du kan med fördel tänka in trender i din design. Det kan öka mottagarnas lust att bära dina textilier och därigenom marknadsföra dig och ditt varumärke. Det kan samtidigt vara med och skapa en kultur kring ditt varumärke. Å andra sidan bör din design helst inte bli omodern alltför snabbt. Det handlar därför om att hitta en balans.

Frågor och svar

Vilka färger erbjuder ni?

Här kan du se de exakta färgerna på alla våra textiltyper: Herr, dam, barn, hoodies och sweatshirts.

Hur små kan ni trycka?

Det är inte möjligt att trycka element som är mindre än 3,5 mm utan att det kommer en kant på grafiken.

Hur många tvättar tål de?

Vårt tryck kan klara många maskintvättar vid högst 40 grader och med insidan ut. Vi rekommenderar att stryka på insidan och inte på trycksidan. Använd inte torktumlare.

Hur trycker ni?

Ditt motiv trycks spegelvänt på överföringspapper, som sedan överförs till t-shirten med hjälp av en värmpress.

Kan jag köpa överföring utan textil?

Ja, vi erbjuder även överföring utan textil. Se här.

Kan jag kombinera storlekar och typer i min beställning?

Sätt ihop din beställning precis som du vill. Du kan kombinera typer, storlekar och färger, och om du beställer allt tillsammans är det bara en startkostnad.

Kan ni trycka på ärmar och sidor?

Nej, tyvärr kan vi inte göra det. Vi kan endast trycka på den stora ytan fram och baktill.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder textiltryck.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: