Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Foldrar

Den perfekta informationsfolder för t.ex framvisning av produkter, guider och prislistor.
Foldrar - kort sagt
  • Toppkvalitet med färgtryck på båda sidor
  • 12 olika pappers- och plasttyper
    - inkl. vårt 100% återvunna papper
  • Svanenmärkt trycksak ?
  • Finns med exklusiv premium effekter

Foldrar är ett av våra mest populäre trycksaker. Foldrar, även känd som en broschyr, kan innehålla allt från små enkla meddelanden till mer informativa informationsblad.

Beräkna ditt pris

?
?
? (Planoformat: 296 x 210)
?
?
?
?
?
?
?
Beräkna
Produktionstid: 3 vardagar (eller samma vardag)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

Mer information om Tryckta Broschyrer

Vad är skillnaden mellan en tryckt folder och en broschyr?
Många människor säger folder när de egentligen menar en broschyr. En broschyr består av flera vikta pappersark, häftade med en eller flera häftklamrar i mitten. En folder består å andra sidan alltid av ett enda pappersark, vikt en eller flera gånger. I samband med detta kan du också stöta på ordet "falset", vilket bara är ett fackuttryck för "vikt".

Obs! Om du har levererat en enkelsidig folder (4+0) eller om vi kan se att det behövs skrivas inuti foldern, kommer den att levereras ovecklad med en viklinje, om inget annat anges i beställningen. Detta görs eftersom några av våra kunder själva skriver ut något på insidorna, och detta kan inte göras om vi har vikt foldrarna.

Tryckta foldrar kan ha många olika storlekar
Som nämnt är en folder endast ett enskilt pappersark som viks på det önskade sättet. Papperet kan vara mycket stort och vikas många gånger, men det kan lika gärna vara ett A4-papper, vikt en gång i mitten, vilket ger en A5-folder (A5 är hälften av A4-storlek). Ett sådant ark, vikt på mitten, är den vanligaste typen av folder och kallas en 4-sidig, 2-veckad folder. Med antal sidor menas de sidor där du kan placera innehåll, och med antal veck menas de fysiska avsnitt där papperet är uppdelat genom vecken. Så igen, ett ark som är vikt på mitten är uppdelat i två fysiska avsnitt, alltså 2 veck.

Tryckta foldrar kan vikas på många olika sätt - låt fantasin flöda och bli kreativ!
Här på webbplatsen kan du i grund och botten beräkna priser på tryckta foldrar med upp till 5 veck, dvs. ark som viks 4 gånger i samma riktning. Det finns dock otaliga möjligheter. Om du själv kan ta ett pappersark och vika det på ett visst sätt finns det goda chanser att vi kan producera en folder i samma stil. Kontakta oss gärna via e-post eller telefon, så hjälper vi dig med priser och rådgivning angående speciella foldrar. Om det finns tryck över vecken i din tryckta folder bör du överväga att lägga till viklinjer för att undvika att trycket "krackelerar". Tycker du att foldrar är för komplicerade eller för dyra för ditt ändamål kan du prova att titta på några flyers istället. Om du å andra sidan tycker att du behöver mer plats för ditt budskap kan en broschyr eller till och med en limbunden bok vara värt att överväga.

Foldrar som ger resultat

Letar du efter ett enkelt men effektivt sätt att förmedla ditt meddelande? Vill du nå ut till så många människor som möjligt, men på ett kostnadseffektivt sätt? Då har du kommit rätt. Vi är specialiserade på produktion av foldrar som ger resultat.

Oavsett om du representerar ett företag, en organisation, en förening eller något helt annat är foldrar ett otroligt effektivt sätt att nå ut till din målgrupp. Foldrar från LaserTryck.se är designade för att fånga uppmärksamheten och samtidigt förmedla ditt budskap på ett tydligt och begripligt sätt. Ju mer din målgrupp exponeras för ditt företag och dess budskap, desto större varumärkesmedvetenhet skapas, och därför är foldrar otroligt effektiva.

Hos oss är kvalitet av yttersta vikt. Det är viktigt för LaserTryck.se att dina nästa foldrar alltid ser professionella och tilltalande ut. Vi vet att första intrycket räknas, och vi ser till att dina foldrar alltid ger det bästa intrycket. Du är därför i trygga händer.

Designa dina unika foldrar

Låt kreativiteten flöda och framhäv din kreativa sida. Med foldrar från LaserTryck.se kan du skräddarsy dina foldrar så att de passar exakt för ditt budskap och dina behov. Du har många möjligheter att välja mellan olika storlekar, papperssorter och färger, och du kan med fördel ladda upp din egen design för att skapa foldrar som är helt unika.

Låt oss hjälpa dig att förmedla ditt budskap på det mest effektiva sättet med foldrar. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa starka och effektiva foldrar som ger resultat. Om foldrar inte är det rätta valet för dig erbjuder LaserTryck.se ett brett utbud av andra trycksaker, såsom brochyrer, affischer, visitkort och många andra trycklösningar.

FRÅGOR OCH SVAR

Vad är en folder?

En folder består alltid endast av ett enkelt stycke papper, som är vikt en eller flera gånger. I samband med detta kommer du kanske också stöta på ordet "falsad", som endast är ett fackord för "vikt".

Hur ser min folder ut?

Vi erbjuder flera olika format och möjliga efterbehandlingar.
Få inspiration här.

Kan min folder innehålla 24 sidor?

Nej, ta en titt istället på häften.

Kan jag sätta svanen märket på mina foldrar

Ja. Du kan downloada Svanen märket-logo här.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Lars Høyer
Lars Høyer
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder foldrar.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: