Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Golvklistermärken

Golvklistermärken är perfekta för branding, som vägledning och för att bjuda välkomna och på återseende till dina kunder.
Golvklistermärken - kort sagt
  • Hållbara golvklistermärken
  • Alla storlekar och former möjliga
  • Godkänt för t.ex. idrottshallar, butiker, kontor etc. Se certifikater

Golvet är ett översett reklam areal som faktiskt är perfekt för branding. Idag fokuserar många människor mycket mer på budskap som placerats på golvet.

  • Val av media och monteringsförhållanden ?
Om du är osäker på ditt mediaval när du beställer klistermärken, prova klistermärkesväljaren.

Prisberäknare

Produktionstid: 5 vardagar
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa
Ytmontering
Plan och slät golvyta: Vit folie - Transparent
Ojämn golvyta: HiTack
Typ10152550100250400
Vit folie med gulvlaminat 7068291 0761 6922 9256 62510 325
Transparent etikett med vit under tryckfärg 8641 0681 4732 4884 51610 603Offert
Asfaltfolie 8641 0681 4732 4884 51610 603Offert

Mer information om golvklistermärken

Golvklistermärken

Hur bra håller golvklistermärken?
Våra golvklistermärken är både lämpliga för korta budget vänliga kampanjer (tre månader), men kan faktiskt hålla i upp till fem år. Golvklistermärken har en matt och halkfri yta som är R9-godkänd. Det betyder att den är lämplig för t.ex. köpcenter, idrottshallar etc. Se vårt R9-godkännande här.

Andra typer av klistermärken
Vi erbjuder MÅNGA olika typer av klistermärken - var och en för sitt ändamål.
Om du behöver klistermärken som inte är för golvet, bör du titta på våra standard klistermärken. Om dina klistermärken ska skäras ut i former bör du titta på figurskuren folie eller våra etiketter.

Bli sedd med golvklistermärken

Saknar du något som kan guida dina kunder eller besökare genom din butik eller till ditt kontor? Då har du kommit rätt! Golvklistermärken från LaserTryck.se är ett fantastiskt sätt att marknadsföra ditt varumärke. De är otroligt effektiva för att fånga andras uppmärksamhet då de kan placeras på olika platser och användas för olika ändamål. Med golvklistermärken kan du uppnå maximal synlighet så att du blir sedd.

Saknar du något som kan guida dina kunder eller besökare genom din butik eller till ditt kontor? Då har du kommit rätt! Golvklistermärken från LaserTryck.se är ett fantastiskt sätt att marknadsföra ditt varumärke. De är otroligt effektiva för att fånga andras uppmärksamhet då de kan placeras på olika platser och användas för olika ändamål. Med golvklistermärken kan du uppnå maximal synlighet så att du blir sedd.

Med golvklistermärken från LaserTryck.se kan du sticka ut från mängden och presentera ditt varumärke på ett sätt som fångar uppmärksamhet. Det lockar fler besökare och därmed nya potentiella kunder. Golvklistermärken är bra, speciellt när nya kunder eller besökare kommer, så att de kan guidas på effektivt och enkelt.

Vi erbjuder en stor variation med et hav av möjligheter inom golvklistermärken

Golvklistermärken från LaserTryck.se är perfekta för till exempel butiker eller restauranger. Här kan de placeras vid entrén, vid kassan eller i specifika områden. På så sätt kan de guida dina besökare till de platser du vill att de ska se, vare sig det är de senaste produkterna, toaletterna eller bar områdena. De kan också användas för att lyfta fram specialerbjudanden eller nya produktlanseringar. Genom att använda golvklistermärken kan du öka dina kunders varumärkeskännedom när de ser din logotyp eller unika design.

Hos LaserTryck.se finns det stora variation och många alternativ inom golvklistermärken. Du kan designa dina golvklistermärken precis som du vill. Det gör att dina golvdekaler kan skräddarsys för alla typer av evenemang och platser. Oavsett om du behöver snygga och hållbara golvklistermärken i samband med deltagande på mässor, för att förmedla relevant information i din butik eller för att guida dina besökare i rätt riktning, kan LaserTryck.se hjälpa dig.

Om golvklistermärken inte är precis vad du letar efter erbjuder LaserTryck.se även ett brett utbud av alternativ, såsom klistermärken, etiketter, vykort och mycket mer.

Frågor och svar

Var får jag montera golvklistermärken?

Våra golvklistermärken kommer med ett halksäkert golv-laminat. Det betyder att golvklistermärkena från LaserTryck.se är godkänt till T.ex. sporthallar, butiker, kontor mm. Se certifikater..

Kan jag montera på nya golv?

Det är viktigt, att du inte använder klistermärkena på ett NYTT vinylgolv. Först efter att golvet har legat i 3-4 månader, bör du använda klistermärken på det.

Vad är hållbarheten på golvklistermärken?

Gulvklistermärken används till tillfällig reklam och kan hålla 1-9 månader. Vi har levererat golvklistermärken till köpcenter, där det går 10.000 människor om DAGEN på klistermärkena, men så är hållbarheten endast 1-2 månader.

Hur monterar jag golvklistermärken?

Golvklistermärken bör monteras när ytan är rumstempererad och rengjord för smuts och fett. Ytan ska förbli rumstempererad i 24 timmar efter montering, medans limmet härdar. Vi bifogar en monteringsanvisning och du kan köpa en monteringsskrapa till din beställning.

Hur vet jag om mitt golv är lämpligt?

Det är beställarens ansvar att fastslå om mediet är lämpat till det tilltänkta ändamålet innan beställningen. Är du i tvivel om mediet lämpar sig till det tilltänkta syftet, kan du beställa ett materialprov först, så du kan testa materialet.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder beachflaggor.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Anmärkning angående Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil levereras individuellt och utan appliceringstejp, vilket innebär att monteringen sker manuellt för varje del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej!

Vi har nu skickat en offert.

Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick. Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.

Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303.

Med venlig hilsen
Ronni Thing,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck

Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck