Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Säljmappar

Förtjänar ditt budskap extra uppmärksamhet? Då är säljmappar en genialisk lösning!.
Säljmappar kort beskrivning

Säljmappar med tryck är som upplagda till kundbesök, till mässor, eller till alla dom möten. Du kan samla säljmaterial, dokument av ett kontrakt, planer och utkast mm. praktiskt i din fint designade säljmapp, samt med ett matchande design understryker verksamheten professionalism.

Om du saknar innehåll för dina försäljningskataloger kan du ta en titt på våra broschyrer och visitkort.

Observera att din tryckfil måste levereras i en av våra mallar. Annars finns det en stor risk att din design inte kommer att passa stansformen.

Beräkna ditt pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beräkna
Produktionstid: 6 vardagar (eller 3 vardagar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa
75 st.100 st.250 st.500 st.750 st.1 000 st.2 500 st.5 000 st.
350g Silk-papper 2 45012 61513 62015 29216 90127 691212 415220 2912
260g Chromokartong 2 41012 56313 49415 04516 42427 110211 208218 0412

Mer information om säljmappar med tryck


Vilka möjligheter finns det?
Under våra mallar kan du lätt få en överblick över dom modeller av säljmappar vi erbjuder, och i grund och botten är det endast flikarnas storlek och placering av slitsarna som varierar. När det kommer till mappens design och efterbehandling, har du en lång rad olika möjligheter att arbeta med. Välj säljmappar med tryck på en eller båda sidor, och bestäm själv, om du önskar den med vanlig vattenlack, eller en laminering på ytan.

Säljmappens hållbarhet är helt i topp, och ytan kan också beskyddas mot vatten
Väljer du vanlig vattenlack på din säljmappar, bör den endast användas inomhus, där den inte kommer i kontakt med vatten, smuts och drycker. Trycket är vattenfast, men själva pappret kan lätt gå sönder när det blir vått. Önskar du en mer hållbar säljmapp, T.ex. en som kan utdelas på en utomhus-mässa eller i byn, bör du välja en laminering, dvs. en tunn plastfilm, som beskyddar hela ytan. Lamineringen kan framstå som matt (nästan osynlig) eller i högglans, och så har vi också något man kallar för en soft-touch laminering. Observera dock, att man på soft-touch lätt kan se repor, fläckar och fingeravtryck.

Säljer du en exklusiv produkt? Så designa din säljmapp med exklusiva effekter!
Ska dina säljmappar med tryck matcha din helt exklusiva lyxprodukt, är det naturligtvis som upplagt att välja skinande 3D-lack-, guld- och silver-effekter. Vi är dom enda i landet som har en digital lack- och folieringsmaskin ståendes, så dom förgångna höga uppstartskostnaderna är försvunna, och gör det möjligt att beställa mindre antal till ett riktigt bra pris.

Gör intryck med Säljmappar från LaserTryck.se

Nu kan du ta ditt varumärkes presentationer till en helt ny nivå och skapa ett bestående intryck på dina potentiella kunder. På en konkurrensutsatt marknad är det viktigt att sticka ut och det vill vi gärna hjälpa dig med. Det är därför vi erbjuder Säljmappar skapade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer som kan anpassas efter dina unika behov. Säljmappar från LaserTryck.se med eget tryck är en perfekt blandning av funktionalitet och professionell presentation

När du presenterar dina produkter eller tjänster är det viktigt att ha allt nödvändigt material samlat på ett ställe. Med säljmappar från LaserTryck.se kan du organisera och presentera dina broschyrer, flygblad, visitkort och andra trycksaker på ett strukturerat och professionellt sätt. Det gör det lättare för dina mottagare att komma åt den information som är relevant för dem och hjälper dig att ge ett professionellt intryck som kan öka din försäljning.

Visa vem du är med Säljmappar

På LaserTryck.se kan du själv designa dina nästa säljmappar. Kanske skulle du vilja ha dina varumärkesfärger, din logotyp, ditt budskap eller annan grafik på dina försäljningspaket. På så sätt får du en skräddarsydd design som är helt unik och igenkännbar, vilket stärker ditt varumärke.

Vi är dedikerade till att tillhandahålla säljmappar av högsta kvalitet som inte bara imponerar med sitt utseende, utan också är hållbara och tål daglig användning samtidigt som de behåller sitt eleganta utseende.

Behöver du andra typer av trycksaker finns LaserTryck.se alltid redo att hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett utbud av trycksaker som du lönsamt kan investera i samband med din marknadsföring. Vi säljer till exempel brevpapper, broschyrer, visitkort och mycket mer, som du hittar på vår hemsida LaserTryck.se.

Frågor och svar

Kan jag få andre storlekar än A4 och A5?

Ja, det är möjligt. Sänd din förfrågan till produktexpert Linda på lpe@lasertryck.se.

Kan jag få tryck på både utsidan och insidan?

Ja, då måste du välja 4+4 färger. Om du väljer 4+0 kommer du bara att få tryck på utsidan.

Hur ser säljmapparna ut?

Du kan faktiskt välja fritt mellan 17 olika typer. Se mallar.

Kan jag designa min egen säljmapp?

Ja, det är fullt möjligt. Det kräver en ny stansform (+ ca. 1.500 kr.) Sänd gärna din förfrågan till produktexperten Linda på lpe@lasertryck.se.

Vad är skillnaden på Silk och Chromocard?

Silk har en semimatt yta på båda sidor och Chromocarden är matt på ena sidan (lämplig att skriva på ).
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder säljmappar.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: