Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Lösblad/flygblad

Flyers/lösblad i högsta kvalitet med exklusiv finish, alternativ för valfria storlekar och till knivskarpa priser.
Lösblad/Flygblad kort beskrivning

Flyers är den mest enklaste trycksak du kan beställa, för i grund och botten är det bara lösa enkel papper med tryck på en eller bägge sidor. Ändå är det en mycket flexibel produkt som ofta används för hängning eller distribution.

  • Tips: Tryck flyers som skiljer sig ut, genom att få dom utstansade i en speciell form.

Beräkna ditt pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beräkna
Produktionstid: 3-8 vardagar (eller 24 timmar)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

Mer information om lösblad/flyers - flygblad med tryck

Flyers

Vad använder man typiskt flygblad med tryck till?
Lösblad kan användas till upphängning eller utdelning och gör uppmärksamt på t.ex. ett event, en kampanj eller liknande. Dom kan dock också användas till allt möjligt annat, T.ex. som presentkort, rabattkuponger, anmälningsblanketter, stämpelkort, bokmärken osv. Tryck flyers till att ha liggande i receptionen eller vid kassan, få dem utdelat i brevlådorna, dela ut till folk i gågatorna, på mässan eller till andra event. Du ombedes dock att försöka undvika med att kasta stora mängder av flyers ut över folkmassor till parader och lopp eller vid stationen, eller placera dem tillfälligt i byn eller i restauranger och caféer – eftersom det är nedskräpning, det bidrager till en ful stadsbild, och är dessutom en enormt stor belastning för miljön.

Lite om papperstyperna
Tryck flyers på offsetpapper, om man skall kunna skriva, teckna eller stämpla på dem (tryck på "visa flera möjligheter" under pristabellen för att kunna se offsetpapper). Offsetpapper har en lite rå och obestruken yta, och liknar i strukturen helt vanliga skrivarpapper. Färgerna framstår inte helt så lysande som på det bestrukna papperstyper som T.ex. Silk. Silk är vårat standard och används också i puljen, så här får du faktiskt dom allra bästa priserna, samtidigt med en riktigt god kvalitet. Pappret är blankt på ytan, dock inte högglans. Du kan gott skriva på flygblad på Silkpapper med tryck med en bläckpenna, men den fungerar inte så bra till stämplar, färgblyerts eller blyertspennor.

Tryck flyers precis i den storleken du skall använda - och kanske en affisch
Vi erbjuder flygblad med tryck i stort sett alla storlekar. Skall din flyer ha en väldigt speciell storlek, som inte är med i listan, tar du bara det närmast passande format, och så noterar du i kommentaren till din order, att du önskar dina flyers skurna till ett annat format. Detta gör vi helt utan extra kostnader för dig. Har du användning för flyers som är större än A2, så rekommenderar vi att beställa dem som affischer istället. Tips: Tryck flyers som skiljer sig ut, genom att få dom utstansade i en speciell form.

Utnyttja din potential med flygblad

Nå ut till allmänheten och öka medvetenheten om ditt företag. Oavsett om du vill annonsera nästa kampanj, evenemang eller något annat är flygblad perfekta för att fånga nya potentiella kunders eller besökares uppmärksamhet.

Flygblad är både enkla och billiga och är mycket effektiva när det gäller att öka varumärkeskännedomen eftersom de lätt kan distribueras eller sättas upp. Fördelen med flygbladet är att det är enkelt och kan ge en kort och exakt beskrivning av en produkt, tjänst, ett evenemang eller en organisation. Flygblad bidrar också till att förstärka ditt företags visuella identitet och öka varumärkeskännedomen.

Flygblad från LaserTryk.dk – här kan vi göra allt

Vi erbjuder flygblad med folieprägling och formklippning, så att ditt flygblad kan anpassas exakt efter dina behov. Möjligheterna är oändliga, och även små detaljer kan göra stor skillnad för att se till att dina kunder lägger märke till budskapet på dina flygblad.

Nå dina målgrupper med flygblad som innehåller rätt budskap. Om du behöver hjälp med att utforma ditt flygblad kan du vända dig till våra grafiska formgivare.

Förutom flygblad erbjuder vi även andra broschyrer i större format, t.ex. häften, foldrar och kataloger/böcker, där det finns plats för betydligt mer information. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vilken trycksak du ska välja.

Sprid ditt budskap med lösblad

Lösblad kan vara en effektiv marknadsföringsmetod för företag och organisationer. De är billiga, personliga och kan göra ett bestående intryck på dina potentiella kunder och andra mottagare. Det är därför LaserTryck.se erbjuder lösblad som kan användas för att marknadsföra ett brett urval av produkter och tjänster. Det hjälper dig att nå ut längre och skapar synlighet och stärker ditt varumärke.

Lösblad är effektiva för att sprida budskap, marknadsföra kampanjer eller evenemang och skapa medvetenhet kring ett företags eller organisations varumärke. Samtidigt kan lösblad fördelas på många olika sätt. De kan till exempel skickas med posten när du skickar ut varor, placera dem där besökarna enkelt kan ta ett exemplar eller dela ut dem på mässor eller andra evenemang.

Stärk din marknadsföring med lösblad

Det finns et hav av möjligheter när det kommer till lösblad. Du kan till exempel göra dem interaktiva och infoga dina kontaktuppgifter för sociala medier via en QR-kod som leder till ditt företags konton. Alternativt kan du också inkludera specialerbjudanden eller rabattkoder för att attrahera potentiella kunder. Dessa kan vara specialerbjudanden eller erbjudanden på dina mest populära varor eller tjänster.

Du kan även använda lösblad för att marknadsföra ditt företag på andra medier; Du får då även data om hur många mottagare som har reagerat på dina broschyrer då användningen av QR-koder och rabattkoder kan spåras vilket har stor potential.

Det är en stor fördel för dig att veta hur dina lösblad kommer att tas emot så att du kan anpassa din marknadsföringsstrategi efter vad som fungerar. Du kan till exempel prova flera olika typer av lösblad och se vilka mönster eller erbjudanden som tas emot bäst. Det är väsentligt att dina lösblad är iögonfallande, så att fler får möjlighet att lära känna ditt varumärke.

FRÅGOR OCH SVAR

Vilken typ av papper ska jag välja?

Vi rekommenderar alltid att använda vårat huspapper Offset eller Silk för standard lösblad. Dom är billigast och kan som oftast svanenmärkas.
För skrivbordskalendrar, popcornbägare, pyramider och klippkort rekommenderas det att välja papper på minst 250 g.

Kan jag få se ett tryckprov?

Ja, beställ ett gratis provpaket här.

Vilka format kan jag välja?

Exklusivt hos LaserTryck.se kan vi digitaltrycka dina lösblad helt upp tlil formatet 50 x 70 cm. Det ger super låga priser också på små upplagor.

Hur vet jag vilken som är framsida och baksida i mina tryckfiler?

Om dina flyers/lösblad trycks 4+4 (tryck på båda sidor) kommer första sidan i din tryckfil vara "framsidan" och den andra sidan i tryckfilen vara "baksidan".

Kan jag få vikt mina lösblad/flyers?

Ja, det kan du fint. Se produkten folder.

Hur får jag svanenmärket på min trycksak?

Du kan downloade vårat Svanenmärke här och sätta det på i din design. Om du behöver hjälp, sitter vårat team av grafiker klara till att hjälpa.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Lars Høyer
Lars Høyer
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder lösblad.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: