Beställ före kl. 13 idag TORSDAG och vi skickar fredag ?

Sport tröjor med tryck

Marknadens billigaste sport tröjor med tryck.
Sport tröjor kort beskrivning
  • Storlekar för både barn, kvinner og män
  • Fantastisk kvalitet
  • Lämplig för löp och andra sporter

Gör ditt företag mer synligt och skapa en hälsosam och aktiv image med sporttröjor med logotryck.

Så enkelt är det!
1. Välj storlek, placering av ditt motiv, samt överför din tryckfil
2. Därefter skickar vi dig ett korrektur för godkännande
3. Du godkänner

Prisberäknare

Produktionstid: 8 vardagar (upp till 100 st.)
Frakt: Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna inkluderar uppstart, efterbehandling, beskärning och färgtryck.
Klicka direkt på priset för att beställa

Nedan kan du lägga till fler typer, storlekar och färger. Endast den första typen tilldelas ett utgångspris.
Du kommer senare i processen uppmanas att överföra en tryckfil. Våra grafiska designers skickar därefter inom kort ett förslag på motivets placering.

Observera att produktionstiden kan förlängas vid beställning av fler än 100 stycken.

4 653 SEK
4 231 SEK
4 231 SEK
Välg positionen
Priserna är exkl. moms och administrationsavgift på 65 SEK

MER INFORMATION OM SPORTSTRÖJOR MED TRYCK


Till dig som är sponsor - eller deltagare i sportevents
Vill du göra din verksamhet mera synlig och skapa en sund, aktivt image? Så har du kanske allaredan sett till för att bli sponsor för ett fotboll- eller handbolls-lag, eller övervägt att sända dina egna medarbetare iväg till motionslopp som T.ex. Vårruset oavsett vad, så är det avgörande, att din verksamhets logo och ditt viktigaste budskap blir sett. Sportströjor med tryck är geniala till precis detta ändamål. Om du tittar på bilden precis vid sidan av, så är displayen vid sidan av teamet i övrigt ett av våra billiga och snygga roll-up utställningssystem.

Sporttröjor med tryck kan också användas privat i familjen, klubben eller skolklassen
Beställ sporttröjor med tryck till eleverna i din klass, till sportklubben eller dartlaget, och sprid budskapet om vilka ni är. Få tryckt individuella namn på, eller kanske ett telefonnummer som man kan ringa till, om ett barn kommer bort från ett stort sportarrangemang med skolan. Du kan också använda sporttröjor med tryck till din egen familj. Kvaliteten är fantastisk, och priserna mycket förnuftiga. Är din familj mycket aktiv, kan du T.ex. beställa fem matchande sporttröjor med namn, ett motiv och ett telefonnummer för under 150 kr. per tröja. Det stärker sammanhållningen, och kan göra utflykter lite mer avslappnade.

Vad är skillnaden mellan sports tröjor och vanliga t-shirts?
Våra sports tröjor med tryck är alltid vita, dessutom är dom svettabsorberande och har inga märkbara sömmar. Dom är mycket behagliga att gå i och är lämpliga till alla former för sport. Ska du använda t-shirts till en mässa, till föredrag osv., så prova att se på våra t-shirts med tryck istället. Dessa tröjor är gjorda av ett tjockare sorts tyg, som värmer lite mer. Dom fås i diverse modeller och i riktigt många olika färger.

Om placering av trycket
Trycket kan sitta på framsidan (bröstet) och/eller baksidan (ryggen), och kan mäta upp till 35 x 35 cm. Du bestämmer själv den exakta placering. Sänd en skiss, eller beskriv i kommentarsfältet, hur vi ska placera dina tryckfiler. Efter din beställning har gått in, återkommer vi med ett korrektur, där du kan se tröjan med placeringen av din design. Du kan vara helt lugn: Vi trycker först, när du har godkänt korrekturet.
Löpartröjor är ett praktiskt och effektivt val

Löpartröjor är ett bra sätt att marknadsföra företag, organisationer eller idrottsföreningar. Löpartröjor har inte bara ett praktiskt syfte, de kan också bli ditt nästa effektiva verktyg i din marknadsföringsstrategi. Med löpartröjor har du möjlighet att marknadsföra ditt varumärke på ett iögonfallande sätt. Oavsett om du letar efter löpartröjor i samband med sportevenemang, träningar, löpningar, teambuilding aktiviteter eller något annat så har LaserTryck.se något för dig.

Fördelarna med löpartröjor från LaserTryck.se är många. Genom att ha din logotyp eller ditt budskap på tröjan kan du nå en bred publik och skapa medvetenhet om ditt varumärke. Samtidigt är det bra att välja löpartröjor i stället för enfärgade t-shirts med tryck om de som använder den måste vara aktiva. Löpartröjor är en praktisk lösning när pulsen behöver stiga, då löpartröjor är designade för att vara andningsbara, svett transporterande och samtidigt lätta och smidiga. Det gör löpartröjor bekväma och ger större rörelsefrihet.

Få en sportig look med löpartröjor

Löpartröjor från LaserTryck.se är ett snyggt val. Våra tröjor är designade med en modern och sportig look som får dig att må bra medan du tränar. Dessutom har du möjlighet att designa dina nästa löpartröjor som du vill.

Löpartröjor med tryck är också ett prisvärt sätt att marknadsföra ditt varumärke. De är billigare än många andra marknadsföringsverktyg och kan användas om och om igen. Det gör det därför möjligt för företag och organisationer att marknadsföra sitt varumärke på ett kostnadseffektivt sätt.

Om löpartröjor inte är vad du letar efter så har LaserTryck.se ett brett utbud av andra produkter som du kan använda som en del av din marknadsföring. LaserTryck.se erbjuder bl.a. t-shirts, klistermärken, flaggor, banderoller, magnetfolie och mycket mer.

FRÅGOR OCH SVAR

Vilket material är sportströjor gjorda av?

Tröjorna levereras i en behaglig högkvalitets polyester (100% polyester) utan några märkbara sömmar.

Är polyester lämpat till sport?

Ja, tröjorna är väl lämpade till alla former för sport pga. det svettabsorberande materialet.

Kan jag få andra färger än vit?

Nej, sportströjorna erbjuds endast i vitt. Ska du använda t-shirts till tex en mässa, kan du med fördel ta en titt på våra t-shirts med tryck istället.

Hur kan jag placera trycket?

Trycket kan sitta på framsidan (bröstet) och/eller baksidan (ryggen), och kan mäta upp till 35 x 35 cm. Du bestämmer själv den exakta placeringen. Sänd en skiss, eller beskriv i kommentarfältet, hur vi ska placera dom framsända tryckfilerna.

Kan jag se placeringen av trycket?

Ja, vi sänder en korrektur, där du kan se tröjan med placeringen av din design. Och bara lugn: Vi trycker först, när du har godkänt korrekturen.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder textiltryk.
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat: