Beställ före kl. 13 imorgon FREDAG och vi skickar måndag ?

Böcker

Högsta kvalitet till lägsta pris!

Böcker kortfattat:

  • Toppkvalitet av både svart/vita och färg böcker
  • Från upplaga 50 till 10 000 st
  • Erbjuds i alla storlekar
  • Sydda i ryggen (trådbundna) – också digitaltryck
  • Exklusiv finish som 3D-effekter och specialeffekter
  • Omslagsmall till gratis nedladdning
  • Gratis filkontroll ingår alltid
  • Pliktleverans ingår alltid
Produktionstider ? Normal Ej brådskande ? Express
Pocket/Mjukband: 11 vardagar 15 vardagar 6 vardagar
Wire-O: 11 vardagar 5 vardager
Spiral: 11 vardagar 5 vardager
Inbunden: 15 vardagar 18 vardagar Kontakta oss

Observera att priserna visas som "Ej brådskande". Produktionstiderna kan bli förlängda i högsäsongen (nov/dec.) och beställning av partiell lack, folie, flappar osv kommer att resultera i extra produktionsdagar på både normal, och Express ordrar.

ScandinavianBook logo

Är du professionell bokutgivare?
Besök våran bokkanal ScandinavianBook, som är dedikerat till bokproduktioner. Här finner du långt mera information omkring bokproduktion och möjlighet för att beställa framtidens bokproduktion: bookbox.

Gå till ScandinavianBook.se

Prisberäknare

Produktionstid: 11-15 vardagar
Frakt: 
Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna är baserade på "Ej brådskande" produktion.
Klicka direkt på priset för att beställa
Pris för digital- och offsettryck

Vad betyder 1, 2, 3, 4, 5, 6 ?

Papperstyp/InnehålletRyggbreddOmslagsmall300400500600
90g Offsetpapper12,2 mmLadda ner19 541125 282131 022135 9471

Pris med inkjet tryck ?

Spara pengar med inkjet: Vanligtvis billigast för upplagor på 200–1 000 i färg och upplagor på 100–5 000 i svartvitt. Läs mer om inkjet här.
Vad betyder 1, 2, 3, 4, 5, 6 ?

Papperstyp/InnehålletRyggbreddOmslagsmall300400500600
90g Offsetpapper12,2 mmLadda ner13 460616 954620 448622 9636

Viktig information om böcker med tryck i små upplagor (eller stora)

Bogstak

Den nyaste teknologin
Vi har kommit en lång väg, och i dag är det så fint möjligt att beställa böcker i små upplagor till ett mycket förnuftigt pris och i en kvalitet som endast avviker minimalt från ett klassiskt offsettryck. LaserTryck.se erbjuder böcker i små upplagor som mjukband, men också som inbunden, med flikar, trådbindning eller limmat, med exklusiva lack- och guld-effekter på omslaget, och mycket mera. Möjligheterna är många, så ta gärna tag i oss på e-post eller telefon, så hjälper vi dig att komma i mål.

En komplex produkt
Böcker i små upplagor tar lika lång tid att producera som dom stora upplagorna. Produkten är komplex jämfört med många andra trycksaker och ska igenom många processer. Det är därför mycket viktigt för oss, att du är uppmärksam på några punkter:

Hur lång tid tar det?
Produktionstiden är den tiden det tar att producera din bok och inkluderar inte den tid leveransen tar. För att hitta produktionstiden på din bok, titta på tabellen längst uppe på sidan. Tycker du att det är svårt att få överblick, så tveka inte att kontakta oss - vi vill gärna svara på dina frågor som rör dom relevanta punkterna.

Vi ska ha tryckfärdiga filer först
Observera att den angivna produktionstiden gäller från den tidpunkt, vi har tryckfärdiga filer liggande och du har godkännt evt. korrigeringar. Produktionstiden startar från den tidpunkt vi kan börja trycka och inte från den dagen du har lagt din beställning.

Planera inga viktiga evenemang kort tid efter den angivna avsändningsdatum
Att skriva och designa en bok är ett stort arbete. Vi vet, att man nästan inte kan vänta tills man har den färdiga produkten i handen och visa den för hela världen, men gör inte misstaget att planera boksläpp, presskonferenser, releasefester, boksigneringar eller andra event precis efter den angivna avsändelsedagen. Kanske är posten försenad, eller adressetikett blir skadad och dina böcker med tryck skickas tillbaka till oss. Kanske går en av maskinerna sönder eller kanske upptäcker vi ett fult tryckfel på omslaget och vi ska trycka om dem. Kort och gott: Även om förseningar är mycket ovanliga, kan det hända, och vi kan inte ta ansvar för komplikationer och extra besvär som du har i samband med en försening av dina böcker med tryck.

Vill du utge dina egna böcker med tryck?
Det har aldrig varit enklare att utge sin egna bok men det är fortfarande många saker man ska veta och tänka på. Vi har samlat några goda råd och tips som du kan läsa här. Du finner detaljerad vägledning, mallar för design av din bok och goda länkar till korrekturläsare, grafiker, översättare osv., som möjligt kan hjälpa dig vidare med ditt projekt.

Vi är experter på böcker

Letar du efter det perfekta tryckeriet för din nästa bokutgivning? Vi erbjuder böcker och kataloger tryckta utifrån dina behov och önskemål, så du behöver bara koncentrera dig på att släppa loss din kreativitet och låta idéerna flöda.

På LaserTryk.dk lämnas ingenting åt slumpen. Tillsammans med våra skickliga och erfarna bokexperter ser vi till att dina visioner blir till verklighet. Vi erbjuder alla typer av bindning, ett brett utbud av miljöcertifierade papperstyper samt all efterbehandling och alla effekter. På så sätt får du den perfekta produkten i handen som också blir ett blickfång i bokhyllan.

Böcker från LaserTryk.dk – din totalleverantör

När du ska ge ut en bok eller en katalog ska du inte kompromissa med kvaliteten. På LaserTryk.dk gör vi allt i vårt eget boktryckeri. Vi har nämligen allt under samma tak. Det gör det billigare för dig som kund eftersom ingen tredje part är inblandad, och det garanterar en hög kvalitet.

Vi har många års erfarenhet av boktryck och har experter som är specialiserade på bokproduktion och står till ditt förfogande. Vi vet att bokförsäljning kräver det där lilla extra. Därför har vi (praktiskt taget) allt du behöver för att ge dina böcker och kataloger ett exklusivt utseende. Du kan få specialeffekter som lack, silver, koppar eller guld på t.ex. boktiteln, företagslogotypen eller andra designelement och få en högkvalitativ produkt som väcker uppmärksamhet.

Om böcker inte är de rätta trycksakerna för dig eller ditt företag erbjuder vi också flygblad, häften eller broschyrer som kan ge en perfekt presentation av dina produkter och tjänster.

Frågor och svar om böcker

Vilken typ av böcker kan jag beställa?

Som landets största boktryckeri är det (nästan) inga begränsningar. Vi levererar alla typer av inbindning och allt i finish.

Vilken typ av papper ska jag välja?

Du kan med fördel beställa vårat gratis bokpaket, där du både kan se papper- och tryckprover.

Vilka upplagor kan jag beställa?

Vi levererar både små och stora upplagor.

Kan jag få producerat böcker "on demand"

Ja, det kan du. Via erbjuder nämligen Bookbox. Läs mer om Bookbox här.

Vilka miljömärken kan jag få?

Vi erbjuder både Svanen, FSC®-certifiering och CO2-kompensation. Du kan läsa mer om miljö-märken här.

Varför över-/underleverans?

Det kan (vid alla tryckerier) förekomma en över- eller underleverans på upp till 10 % av beställt antal. Vanligtvis upplevs en liten överleverans som faktureras till den beställda antals styckpris, men oftast fakturerar vi inte för alla dom överlevererade böckerna (beror på antal, boktyp, styckpris).

Kan jag få ett provtryck innan ni trycker alla böcker?

Ja, det kan du välja till i prisberäknaren. När du har valt provtryck/provbok, ska du klicka på det priset, som visar det antal du önskar att beställa i den slutliga upplagan.

Kan ni sätta upp filerna?

Ja, vårat team av grafiker är redo att hjälpa dig. Se mer här.

Varför kan jag inte välja offset- eller digitaltryck, när jag anger färgsidor?

Det är endast möjligt att skilja mellan färgsidor och svart/vita sidor vid inkjet tryck.

Vad är laminering?

Laminering är en tunn plastfilm som läggs på omslagets utsida. Det beskyddar omslaget mot avsmetning i produktion/leverans, och gör att boken håller sig fin i längre tid. Dom flesta böcker har laminering på omslaget, och vi rekommenderar starkt att man väljer denna lösning.

Vad betyder ’antal titlar’ i beräknaren?

Om du ska ha producerat flera böcker i samma format, med samma papperstyp och inbindning, sparar du pengar genom att trycka dessa samlat.

Blir mina tryck filer kontrollerade innan tryck?

Ja, vi gör filkontroll på alla bokordrar. Filkontroll inkluderar dock inte design eller korrekturläsning.

Är mina bilder i tillräcklig hög upplösning?

Optimal upplösning är 300ppi. När det är sagt, så gör vi riktigt många böcker där upplösningen är på 150ppi eller under detta. Vi vill gärna rekommendera ett provtryck, om man är i tvivel om bilderna är i tillräcklig upplösning. Det kan nämligen vara svårt att se på skärmen hur bra/dåligt det blir, på dom konkreta bilderna.

Är trådbindning nödvändigt?

Trådbindning är en klar fördel. Här blir bokblocket nämligen sytt i ryggen, vilket förbättrar styrkan i ryggen och ger ett snyggt plant vid öppnande.

Vad gör jag om jag vill utge min egen bok?

Till dig som vill utge din egen bok, har vi gjort en sektion med goda råd till självutgivare.

Kan jag beställa en bok

Om du är på jakt efter tryck av en bok, T.ex. en fotobok, kan du med fördel titta på vårat dotterbolag Photo2people.se.
Behöver du hjälp? Fråga experten
Allt är möjligt!
Hittar du inte det du söker?
Så be vår expert om hjälp. Linda Petterson
Linda Petterson
08-55 11 89 54

INSPIRATION

Så här gör andra kunder .
Vi hoppas att du får inspiration av deras kreativitet och vi vill tacka våra kunder för att de låter oss visa deras kreationer.

Kundservice i världsklass

Behöver du hjälp?

Vi är redo dygnet runt och du får bl.a. en egen, fast trycksaksrådgivare.

Gratis filkontroll

Är du osäker på om din fil kan användas för tryckning?
LaserTryck.se erbjuder kostnadsfri filkontroll.

Läs mer

E-postservice

Får vi skriva till dig när vi har rabatterade priser och andra nyheter?

Abonnera

Gratis prover

Titta på vår fina tryckkvalitet och bestäm vilken papperstyp som passar just dina behov.

Beställ tryckprover

Mallar

Använd våra mallar där all teknisk information finns med i dokumentet.

Läs mer
Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Nedan anges avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas. Läs mer om levering.
Observera att om du anger information i kommentarsfältet eller om filen inte är tryckfärdig kan avsändelsesdatum förlängas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Större eller mindre leverans
LaserTryck.se har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Anmärkning angående Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil levereras individuellt och utan appliceringstejp, vilket innebär att monteringen sker manuellt för varje del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej!

Vi har nu skickat en offert.

Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick. Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.

Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303.

Med venlig hilsen
Ronni Thing,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck

Hej!

Hoppsan, något har gått snett och e-postmeddelandet har inte nått fram.

Vi beklagar detta och ber dig kontakta kundservice som gärna beräknar ett pris åt dig.

Vi ses på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303

Vi ber om ursäkt för besväret.


Med vänliga hälsningar

Ronni Thing,
Kundserviceansvarig

Lasertryck.se
Flygfältsgatan 26 - 128 30 Skarpnäck